TRY
Türkçe
aboutUsBackground

Biletiniz.com Kimdir?

Biletiniz.com , kullanıcılarına kolay ve hızlı bir şekilde seyahat biletlerini satın almalarını sağlayan çevrimiçi bir platformdur. Amacımız, kullanıcılarımıza zengin ve keyifli bir seyahat deneyimi sunarken, uçak bileti ve otobüs biletlerini satın alma sürecini mümkün olduğunca basit hale getirmektir.

Biletiniz.com olarak, yurtiçi uçak bileti, yurt dışı uçak bileti, otobüs bileti ve vize başvurusu hizmetlerini sunmaktayız.

Biletiniz.com kullanıcaları, istedik tarih ve saatlerde en uygun ve en ucuz uçak bileti ya da otobüs biletini seçerek, güvenli bir şekilde satın alabilirler.

Müşteri memnuniyetini önceliklendiren Biletiniz.com ailesi olarak, kullanıcılarımıza en yüksek kalitede hizmet sunmayı hedefliyoruz. 3D ,Secure Güvenli ödeme yöntemleri ve kullanıcı dostu arayüzümüz sayesinde, kullanıcılarımız bilet satın alma işlemlerini sorunsuz biçimde tamamlayabilirler.

Biletiniz.com X’den fazla otobüs firması, Y’den fazla havayolu şirketi ile turizm ve online biletleme sektöründe milyonlarca kişiye kaliteli, güvenilir ve hızlı hizmet ağını sunmaktadır.

Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda hızlı ve etkili müşteri hizmetleri ve destek ekibimiz devreye girer ve sorununuzu hızla çözer. Web sitemizde uçak bileti satın alma ya da otobüs bileti satın alma işlemleri sırasında beklenmeyen bir sorunla karşılaşan kullanıcılarımız, destek ekibimize başvurabilir ve çözüm odaklı bir yaklaşımla ekiplerimizden yardım alabilirler.

bus

Otobüs Bileti

Biletiniz.com, kullanıcılarına kolay ve hızlı bir şekilde ucuz otobüs bileti alma hizmeti sunan bir platformdur. Geniş otobüs şirketi ağı sayesinde yurt içi pek çok destinasyona güvenle bilet temin edebilirsiniz. Güvenilir ödeme seçenekleri ve kullanıcı dostu arayüzü ile bilet satın alma işlemlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Biletiniz.com, seyahatlerinizde güvenilir bir ortak olarak sizleri bekliyor.

plane

Uçak Bileti

Biletiniz.com, kullanıcıları için yurt içi ve yurtdışı uçak bileti hizmetini rahat ve hızlı bir biçimde sunar. Kolay kullanımı, uygun fiyatları ve farklı havayolu şirketleriyle işbirliği yapan Biletiniz.com uçak bileti satın alırken 3D secure güvenli ödeme seçenekleri ve 7/24 müşteri hizmetleri de sunar.

visa

Vize Başvurusu

Biletiniz.com, ihtiyacınız olan vize başvurusu hizmeti güvenilir ve hızlandırılmış biçimde sunar. Uzman danışmanlarımız size başvuru sürecinde rehberlik eder ve gerekli belgeleri temin eder. Başvurunuzu kolayca yapabilir, takibini anlık olarak gerçekleştirebilirsiniz. Kapsamlı hizmetimiz ile vize alma sürecini kolaylaştırmak için buradayız!

2020

Kuruluş Yılı

180+

Çalışanlar sayısı

+100k

Son Yıllardaki Bilet Satışları

6M+

Uygulama indirmeleri

Bizi Sosyal Medya Ağlarında Takip Edin

Facebook

Follow

13,274

Twiter

Follow

100+

Instagram

Follow

100+

TikTok

Follow

100+

Youtube

Subscribe

100+

Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com