TRY
Türkçe

Kamil Koç Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

Kamil Koç Otobüs Biletleri

Karabük - Ankara Otobüs Bileti
İzmir - Ankara Otobüs Bileti
Ankara - Samsun Otobüs Bileti
İstanbul - İzmir Otobüs Bileti
Bursa - Ankara Otobüs Bileti
Ankara - Karabük Otobüs Bileti
İstanbul - Ankara Otobüs Bileti
Kayseri - Ankara Otobüs Bileti

Kamil Koç Şirket Bilgisi

Kurucu

Kamil Koç

Kuruluş Tarihi

1926

Firma Skoru

4,0

Durak Sayısı

405 İstasyon

Otobüs Sayısı

1100

Kamil Koç Otobüs Firması Hakkında 

Kamil Koç, 1926 yılında Kâmil Koç tarafından kurulan, Türkiye'nin en eski ve en büyük şehirlerarası otobüs şirketidir. Şirket, 60 il ve 288 ilçede, günde 700'den fazla sefer ile yaklaşık 1 milyon yolcuya hizmet vermektedir.

Kamil Koç otobüs firmasının tarihçesi nedir?

Kamil Koç, 1923 yılında Kâmil Koç tarafından yük taşımacılığı alanında hizmet vermek üzere kurulmuştur. 1926 yılında ise şehirlerarası yolcu taşımacılığına başlamıştır. 

bu anlamda Kamil Koç otobüs firması, Türkiye’nin ilk karayolu yolcu taşıma şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Şirket, kuruluşundan bu yana Türkiye'de şehirlerarası otobüs taşımacılığının gelişiminde önemli bir rol oynamıştır. Kurucusu Kâmil Koç, müşteri memnuniyeti ve iş ahlâkı ilkeleri doğrultusunda sektörde lider ve öncü olmaya çalışmaktadır. 

Kamil Koç, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da da faaliyet göstermektedir. Şirket, 2019 yılında Avrupa'nın en büyük şehirlerarası otobüs ağı olan FlixBus'ın iş ortağı olmuştur. Bu ortaklık ile Kamil Koç, Türkiye'den Avrupa'ya ve Avrupa'dan Türkiye'ye seferler düzenlemeye başlamıştır. FlixBus işbirliği ile birlikte, Türkiye’de 60 il ve 288 ilçenin yanı sıra, Avrupa’da 35 ülke ve 2.500’den fazla güzergahta konforlu ve teknolojik bir seyahat deneyimi sağlamaktadır.

Türkiye'nin en köklü ve en güvenilir şehirlerarası otobüs şirketlerinden biri olan Kamil Koç, yolcularına konforlu, güvenli ve kaliteli bir seyahat deneyimi sunmayı hedefler ve bu doğrultuda yatırımlarına devam etmektedir. Şirket, filosunu yeni ve modern otobüslerle yenilemekte ve yolcularına Wi-Fi, televizyon, priz gibi olanaklar sunmaktadır.

Kamil Koç otobüs biletleri nasıl alınır?

Kamil Koç otobüs biletleri, Kamil Koç resmi web sitesi üzerinden, bilet satış noktalarından, çağrı merkezin ya da Biletiniz.com üzerinden satın alınabilir. 

Kamil Koç otobüs biletleri ne zaman satışa sunuluyor?

Kamil Koç otobüs biletleri genellikle seyahat tarihinden birkaç ay önce satışa çıkar. Ancak, satış tarihleri seyahat koşullarına ve talebe göre değişebilir. Kamil Koç'un resmi web sitesinden ya da Biletiniz.com üzerinden kontrol ederek en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kamil Koç otobüs seferleri hangi şehirlere yapılıyor?

Kamil Koç otobüs firması, Türkiye genelinde birçok şehre sefer düzenlemektedir. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana, Eskişehir, Denizli, Konya, Trabzon, Gaziantep, Kayser gibi birçok büyük şehre seferler düzenlenmektedir.

Bu şehirlerin yanı sıra, Kamil Koç ile Türkiye'nin tüm küçük ve büyük ilçelerine de ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca, Kamil Koç ile seyahat edilebilecek popüler rotalar İstanbul - Ankara otobüs seferleri,  İstanbul - İzmir otobüs seferleri, İstanbul - Antalya otobüs seferleri, Ankara - İzmir otobüs seferleri, Ankara - Antalya otobüs seferleri, İzmir - Antalya otobüs seferleri , Bursa - İstanbul ve Adana otobüs seferleri - İstanbul otobüs seferleri olarak listeleniyor. 

Kamil Koç otobüs biletleri için indirimli fiyatlar var mı?

Kamil Koç otobüs biletleri genellikle çeşitli indirimler ve promosyonlar sunar. Erken rezervasyon, öğrenci indirimi veya belirli özel günlerde indirimli fiyatlar gibi seçenekler mevcuttur. Güncel indirimli fiyatları ve kampanyaları öğrenmek için Kamil Koç'un resmi web sitesini veya mobil uygulamasını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, biletiniz.com  online bilet satış platformundan indirimli bilet fırsatlarına ulaşabilirsiniz.

Kamil Koç otobüslerinde bagaj hakkı nedir?

Kamil Koç otobüslerinde bagaj hakkı genellikle her yolcu için belirlenmiş bir ağırlık ve boyut sınırı ile birlikte gelir. Bu sınır genellikle her yolcu için belirli bir kilogram ve boyut limiti bulunur. Bagaj hakkıyla ilgili detaylı bilgiler için biletiniz.com yetkililerinden bilgi alabilirsiniz!

Kamil Koç firmasının filosunda hangi otobüsler yer alıyor?

Türkiye'nin 60 ilinde ve 288 ilçesinde sefer düzenleyen Kamil Koç otobüs şirket, geniş filosu ie Türkiye'nin her köşesine ulaşım sağlamaktadır.

Kamil Koç, Türkiye’nin en büyük otobüs şirketi olarak, farklı marka ve modelde otobüsleri kullanmaktadır. Kamil Koç firmasının filosunda, Mercedes-Benz, Setra, Temsa ve Man marka otobüsler yer almaktadır.

Mercedes-Benz markalı otobüsler, Kamil Koç filosunda en fazla yer alan markadır. Şirketin filosunda, Mercedes-Benz Travego, Tourismo ve Intouro modelleri bulunmaktadır. Bu otobüsler, konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunmaktadır.

Setra markalı otobüsler, Kamil Koç filosunda ikinci sırada yer almaktadır. Şirketin filosunda, Setra S 415 HDH, Setra S 416 HDH ve Setra S 431 DT modelleri bulunmaktadır. Bu otobüsler, yüksek konfor ve teknolojik özellikler sunmaktadır.

Temsa markalı otobüsler, Kamil Koç otobüs firmasının filosunda üçüncü sırada yer almaktadır. Şirketin filosunda, Temsa Safir, Temsa Diamond ve Temsa Maraton modelleri bulunmaktadır. Bu otobüsler, uygun fiyatlı ve kaliteli bir seyahat deneyimi sunmaktadır.

Man markalı otobüsler, Kamil Koç filosunda dördüncü sırada yer almaktadır. Şirketin filosunda, Man Lion's Coach ve Man Lion's Regio modelleri bulunmaktadır. Bu otobüsler, güçlü motorları ve yüksek performansları ile öne çıkmaktadır.

Kamil Koç firması, filosunu sürekli olarak yenilemektedir. Şirket, yeni ve modern otobüsler ile yolcularına daha konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Kamil Koç müşteri hizmetlerine nasıl ulaşırım?

Kamil Koç müşteri hizmetlerine ulaşmak için şu yolları kullanabilirsiniz:

444 0 562 numaralı çağrı merkezini arayarak, bilet işlemleri, seyahat bilgileri, şikayet ve önerileriniz için müşteri temsilcileri ile görüşebilirsiniz

Ayrıca Kamil Koç web sitesi üzerinden, yardım ve sık sorulan sorular bölümünü ziyaret ederek, bilet işlemleri, kalkış ve varış saatleri, bagaj, ödeme ve para iadesi, bilet iptal ve değişiklik, kuponlar gibi konularda bilgi alabilirsiniz. Ya da 0850 203 32 03 no’lu hat üzerinden biletiniz.com yetkililerine ulaşarak tüm bu işlemlerinizi biletiniz.com ayrıcalığı ile yapmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. 

Kamil Koç Şirket Bilgisi

Kurucu

Kamil Koç

Kuruluş Tarihi

1926

Firma Skoru

4,0

Durak Sayısı

405 İstasyon

Otobüs Sayısı

1100

Önerilen Seyahat Yazıları...

Bursa Otobüs Bileti
Bursa otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Bursa'nın güzelliklerini keşfedin.
Eskişehir Otobüs Bileti
Eskişehir otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Eskişehir'i keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com