TRY
Türkçe

Delta Hava Yolları

Rezervasyon Sorgulama

Delta Yurt Dışı Uçak Biletleri

Los Angeles - Las Vegas Uçak Bileti
Long Beach - Denver Colorado Uçak Bileti

Delta Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1928

Merkez

Atlanta

Destinasyon Sayısı

326

Uçak Sayısı

859

Gittiği Ülke Sayısı

59

Delta Hava yolları Hakkında

Delta hava yolları , 1929 yılında Atlanta, ABD'de kuruldu. Dünyanın en işlek havalimanı merkezi olan Heartsfield Jackson'a uçuşlar gerçekleştiren şirket, Air France, Alitalia ve KLM Royal Dutch Airlines gibi dünyanın en büyük havayolu ittifaklarından biri olan SkyTeame'in bir üyesidir. Delta hava yolları 2015 yılında 138 milyon yolcuya hizmet vermiştir.

Delta Check-in işlemleri

Delta Check-in işlemleri

Delta uçak bileti ve seyahatle ilgili tüm işlemler online platformumuz üzerinden yapılabilmektedir. Delta uçak bilet ara diyerek web sitesinden online bir biçimde en kısa sürede işlemleri tamamlayıp zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ve ayrıca Delta Airlines uçak bilet fiyatları öğrenebilir ve size en uygun olanını seçebilirsiniz. Check-in işlemleri , havalimanı check-in masasında yapılabilir. Ancak daha rahat ve avantajlı hizmet için online check-in işlemini tercih etmenizi öneririz. Check-in, Delta hava yolları tarafından belirlenen süre içerisinde yapılabilir. Online check-in yolcu ve Delta Airlines bilet sorgulama yaparak bilgileri dakikalar içerisinde girerek  hızlı bir şekilde yapılabilmeniz mümkündür.

Online Check-in Sırasında Yemek Siparişi ve Koltuk Seçimi

Delta uçak bileti için online check-in yaparken koltuk haritasından koltuk seçimi yapılabilir. Özel bir yemek sipariş etmek isteyen yolcular da yemek tercihlerini varışta online olarak  gönderebilirler. Özel yemek talepleri uçuştan 24 saat önce yapılmalıdır.

Delta Airlines Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

Delta Airlines, en sevdiği yolcularına ücretsiz kargo kredisi ile mutlu bir şekilde seyahat etme şansı sunuyor.

Delta bagaj

Bagaj

23 kg'a kadar Delta Ekonomi Sınıfı yolcuları. 1 bagaj hakkı vardır. Business sınıfı yolcular için 32 kg'a kadar ve bir ücretsiz bagaj hakkı bulunur .

El Bagajı:

Delta yolcu el bagajı hakkı, 8 kg'a kadar ve 1 tanedir.

·   Fazla Bagajım Varsa Ne Kadar Ücret Öderim?

Yurtiçi

İç hat uçuşlarında birçok farklı rotaya uçuş yapan Delta Airlines, destinasyona ve adetlere göre değişen ek bagaj ücretlerine sahiptir. İlgili liste şirketin web sitesinde bulmak mümkündür.

Yurtdışı

Delta, dünya çapında çeşitli destinasyonlara hizmet vermektedir. Uluslararası uçuşlar için ek bagaj ücreti, konuma ve ağırlığa bağlıdır.

ABD Bagaj Kuralları

Amerika Birleşik Devletleri'nde Delta tarafından işletilen varış noktalarına yapılan uçuşlarda, kayıtlı bagajınızda 23 kg'a kadar Economy Class taşıyabilirsiniz. Business sınıfı için tek parça 32 kg ağırlığındadır. Ağırlığa göre bir adet ücretsiz bagaj hakkı vardır. El bagajı limiti 8 kg'dır.

Bagaj Kısıtlamaları Nelerdir?

Bagaj Kısıtlamaları Nelerdir?

Delta Hava Yolları , uçuşlarında çakmak ve benzeri yanıcı maddeleri kabul etmemektedir. Yanıcı, parlayıcı, kimyasal veya aşındırıcı maddeler kabul edilmemektedir. Farklı spor takımları için özel prosedürler geçerlidir. Bir ateşli silahın veya silah grubunun tüm unsurlarını taşımak mümkün değildir. Kişisel bakım ürünleri ve sıvı bebek maması gibi gıda ürünleri, yönetmelik sınırları dahilinde paketlenip sevk edilebilir.

Kayıp, Hasarlı, Eksik Ve Geç Teslim Edilen Bagaj

Delta Hava Yolları, seçim yaparken yolcuların bagajlarının güvenliğini göz önünde bulundurur. Bu yaygın bir durum değildir, ancak herhangi bir bagaj probleminden Delta Hava Yolları sorumlu olacaktır. Bagajınızı kaybederseniz, kayıp eşya bürosundan talep etmeniz gerekecektir. Raporlar yolcuların talebi üzerine saklanır. Bu rapordaki referans numarasında bu soruna bir çözüm bulunabilir. Kayıp bagaj anında bulunur ve sahibine teslim edilir. Bagaj bulunamazsa, şirket belirlenen kurallar çerçevesinde tazminat ödeyenebilmektedir. Aynı durum bagajınızın hasar görmesi durumunda da geçerlidir. Şirketin sorumluluğundan kaynaklanan hasar durumunda tazminat ödenecektir. Delta Hava Yolları, 12 saat veya daha uzun süre sonra rezerve edilen bagajlarda indirim sunar.

Delta Airlines Bilet İptal/İade Prosedürü

Delta Airlines Bilet İptal/İade Prosedürü

Delta Hava Yolları, ekonomik biletler için geri ödeme kabul etmemektedir. Satın alınan biletlerin belirli kuralları dahilinde esnek bir şekilde para iadesi yapılabilir. Business Class biletleri iade ve iptal için uygundur.

Bazı biletlerin iptali, çeşitli vergi ve hizmet kesintilerine neden olabilir. Uçuşlarda belirli bir zaman dilimi içerisinde tarih ve saati değiştirebilirsiniz. Rota değişikliklerine izin verilmez.

Delta Airlines iletişim

Delta Airlines iletişim

Delta, yolcuların bilet ve uçuşlarla ilgili soru sormaları için çağrı merkezi hizmeti sunmaktadır. Delta'nın çağrı merkezi hizmetlerine 90 (212) 310 19 99 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Delta Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1928

Merkez

Atlanta

Destinasyon Sayısı

326

Uçak Sayısı

859

Gittiği Ülke Sayısı

59

Önerilen Seyahat Yazıları...

Germanwings Hava Yolları
Germanywings havayolları uçak bileti Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve geniş seyahat ağıyla seyahat etmek için hemen uçuş ara ve rezervasyon yap.
Pegasus Hava Yolları
Pegasus yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Türkiye'nin dört bir yanına uçun.
Emirates Hava Yolları
Emirates yurt dışı uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve lüks seyahat için hemen rezervasyon yapın, dünyanın dört bir yanına uçun.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com