TRY
Türkçe

Emirates Hava Yolları

Rezervasyon Sorgulama

Emirates Yurt Dışı Uçak Biletleri

Kuveyt - Dubai Uçak Bileti
Dubai - İstanbul Uçak Bileti

Emirates Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1985

Merkez

Dubai

Destinasyon Sayısı

141

Uçak Sayısı

252

Havayolu Puanı

4.7

Gittiği Ülke Sayısı

70

Emirates Havayolu Hakkında

Birleşik Arap Emirlikleri'nin bayrak taşıyıcısı olan ve merkezi Dubai Uluslararası Havalimanı'nda bulunan BAE, 1985 yılında Dubai Yatırım Fonu ve BAE hükümeti ile ortaklaşa kuruldu. Havayolu iki uçakla başladı ve bugün Airbus 380 ve Boeing 777-300ER tiplerinde çok konforlu yolcu uçaklarından oluşan bir filoya sahip. Dünyanın en büyük tek filolu havayollarından biri olan BAE, bir Orta Doğu havayolu şirketidir.

245 uçaklık filosu yaklaşık 6 yaşında ve filosu daha genç olan havayollarından biridir. Emirates Havayolu 1980'lerin başında kuruluşunun desteğiyle varlıklarını Birleşik Arap Emirlikleri'nde konumlandırmak için kurduğu şirket, bir dünya devi olma yolunda hızla ilerliyor. Birleşik Arap Emirlikleri gibi büyük ve çeşitli bir havayolunun inşasında teknik yardım sermaye kadar önemlidir.

PIA, havayolu uçaklarının yönetimi ve işletilmesi için teknik bakım, ekipman ve danışmanlık desteği sağladı. Bu destek, şirketin başlangıçta güçlü adımlar atmasını ve istikrarlı bir ilerleme kaydetmesini sağlamıştır. Devlet destekli şirketin ilk başkanı Maurice Flanagan. 1985 yılında kurulan şirket, ilk seferlerini Kuveyt, Ürdün ve Yemen gibi Arap ülkelerine yaptı. Pakistan Havayolları ve hükümetin desteği sayesinde şirket, 1990'larda en hızlı büyüyen havayolu haline geldi.

Sadece Arap ülkelerinde gerçekleştirdiği uçuşlardan memnun olmayan şirket, farklı kıtalara ve farklı ülkelerdeki uçuşlar düzenleyerek uluslararası bir boyut kazanmıştır. BAE, dünyanın en iyi havayolu seçildi ve gelir, yolcu kapasitesi ve genç filo açısından Orta Doğu'nun en büyük havayolu şirketidir. Uçaklarının konforunda, hizmet kalitesinde ve güvenilirliğinde fark yaratan şirket, yolcu mesafesinde üçüncü, gelirde ise yedinci sırada yer alıyor. Hava yolculuğu, milyonlarca insan için dünya çapında 164 farklı noktaya uçuş sağlar.

 

Emirates Check-in İşlemleri

Emirates Check-in İşlemleri

Emirates havayolu ile seyahat etmek isteyen kişilerin, check-in sitesindeki uygun alanlara bilet bilgilerini girmeleri gerekmektedir. Check-in işlemleri şirket tarafından önceden belirlenen süreyi kaçırmamaya özen gösterilmelidir.

Online Check-in Sırasında Yemek Siparişi ve Koltuk Seçimi

Emirates havayolu şirketini tercih ederek seyahat edenler, kontuar gitmeden online olarak da check-in yapabilirler. Online check-in için herhangi bir ek ücret alınmaz ve koltuk seçimi kolayca yapılabilir. Uçuşlarda ek Mil kazanmak için Emirates Skywards numaranızı eklemeniz gerektiğini lütfen unutmayınız.

Emirates bagaj

Emirates Bagaj Hakkı Ve Ücretlendirme

El bagajı

Emirates First Class bileti olanlar , her biri maksimum 2 çanta taşıyabilir. Ekonomi sınıfı yolcular ise maksimum 1 adet el bagajı hakkına sahiptir.

Bagaj

Bagaj hakkı, seyahat sınıfına bağlıdır. Emirates Dış hatlar uçuşlarında standart seviye bagaj hakkı 20-30 kg arasında değişmektedir. Aynı şekilde yurt içi seyahatlerde de 15 kg'a kadar bagaj hakkı verilmektedir.

 Emirates Bilet İptal/İade Prosedürü

Emirates Bilet İptal/İade Prosedürü

Herhangi bir nedenle uçuşunuzu ertelemek veya Emirates Bilet satış iptal etme yapmak için, web sitesini kullanarak uygun formu doldurmanız, Emirates bilet satış iptalinizi ve iade talebi göndermeniz gerekecektir. Bu, uçuş saatinden en az 12 saat önce yapılmalıdır.

Yurtdışı seyahat bileti iptali durumunda, web sitesindeki iade formunun tamamını doldurmanız ve uçuşunuzdan en az 12 saat önce

Emirates İletişim

Emirates İletişim

 Emirates Müşteri Hizmetleri

Emirates, tüm yolculara endişeleri ile ilgili olarak mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için çağrı merkezi hizmetleri sunmaktadır. Uçuşunuzla ilgili soru sormak için Emirates Çağrı Merkezini arayabilir veya Emirates bilet satışınızı iptal edip rezerve edebilirsiniz. Yukarıdaki tüm işlemleri 0 (212) 315 45 45 numaralı Emirates Çağrı Merkezi'ni arayarak kolayca tamamlayabilirsiniz.

Emirates İstanbul Ofisi

Adres: Şişli Plaza, 19 Mayıs Cad.7/17, A Blok K8, Şişli / İstanbul

Telefon: 0 (212) 315 45 45

Emirates Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1985

Merkez

Dubai

Destinasyon Sayısı

141

Uçak Sayısı

252

Havayolu Puanı

4.7

Gittiği Ülke Sayısı

70

Önerilen Seyahat Yazıları...

AnadoluJet Hava Yolları
AnadoluJet yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Türkiye'nin dört bir yanına uçun.
Pegasus Hava Yolları
Pegasus yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Türkiye'nin dört bir yanına uçun.
THY (Türk Hava Yolları)
Biletiniz.com'da Türk Hava Yolları THY uçak bileti seçeneklerini listele, fiyatları karşılaştır, en ucuz THY uçak bileti rezervasyon yap, hemen THY uçak bileti satın al.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com