TRY
Türkçe

Pamukkale Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

Pamukkale Otobüs Biletleri

İstanbul - İzmir Otobüs Bileti
İzmir - Denizli Otobüs Bileti
İzmir - Bursa Otobüs Bileti
İzmir - İstanbul Otobüs Bileti
İzmir - Ankara Otobüs Bileti
İzmir - Antalya Otobüs Bileti

Pamukkale Şirket Bilgisi

Kurucu

Hüseyin Mazlum Bababalım

Kuruluş Tarihi

1962

FİRMA SKORU

4.3

DURAK SAYISI

184 İstasyon

OTOBÜS SAYISI

600

Şirket Hakkında

Şirket 1962 yılında TBMM Milletvekili Hacı Hüseyin Mazloum Bababalım'in torunu Sadık Bababalım tarafından Denizli'de kurulmuştur. 1972 yılında şirketin merkezi İzmir'e taşındı. 1981 yılında sektöründe Türkiye'de ilk halkla ilişkiler departmanını kuran firma olmuştur. 1993 yılında Afyonkarahisar, Akhisar, Gilenbe ve Torbale'de dinlenme tesisleri kurdu. 2002 yılında Türkiye'nin ilk online bilet rezervasyon hizmetini hayata geçirdi. Şirket 2004-2005 yıllarında yenilenmiş ve yeni bir logo benimsenmiştir. 2012 yılında gişe ve yerel hizmetleri Anadolu Taşımacılık ile birleştirdiler.

Türkiye'nin en büyük karayolu taşımacılık şirketlerinden biri olan Pamukkale Turizm, tek otobüsle başladığı yolculuğuna bugün 500'den fazla otobüs ve yılda 10 milyondan fazla yolcu ile devam ediyor.

Türkiye'nin yaklaşık her şehrinde şubesi bulunan Pamukkale Turizm; Modern otobüsleri, eğitimli personeli ve uygun şehir içi ulaşım hizmetleri ile yolcularına en iyi hizmeti verebilmek için kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Pamukkale otobüs bileti al

Pamukkale Şirket Bilgisi

Kurucu

Hüseyin Mazlum Bababalım

Kuruluş Tarihi

1962

FİRMA SKORU

4.3

DURAK SAYISI

184 İstasyon

OTOBÜS SAYISI

600

Önerilen Seyahat Yazıları...

Ankara Otobüs Bileti
Ankara otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ankara'nın tarihini keşfedin.
Malatya Otobüs Bileti
Malatya otobüs bileti en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Malatya'nın güzelliklerini keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com