TRY
Türkçe

Ulusoy Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

Ulusoy Turizm Otobüs Biletleri

Ankara - İzmir Otobüs Bileti
Ankara - İstanbul Otobüs Bileti
İstanbul - Ordu Otobüs Bileti
Ankara - Samsun Otobüs Bileti
Ankara - Muğla Otobüs Bileti
İzmir - Ankara Otobüs Bileti

Ulusoy Turizm Şirket Bilgisi

Kurucu

Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy

Kuruluş Tarihi

1937

FİRMA SKORU

4.3

DURAK SAYISI

354 İstasyon

OTOBÜS SAYISI

320

Şirket Hakkında

Türkiye’nin en eski otobüs taşımacışığı firmalarından biri olan Ulusoy Turizm,Trabzon’da Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy 1937 yılında kurulmuştur. Genel Merkezi İstanbul’da ve Türkiye çapında 46 ilde şubesi bulunmaktadır.

Superbrands Ödülü almaya hak kazanmış olan ilk seyahat firmasıdır. Ulusoy Turizm kaliteli hizmetler vermek üzere aşırı yüksek titizlikle seyahat planlamaları yapmaktadır.

Otobüsleri 2+1 düzene sahip olup, konforlu koltukları ve ücretsiz internet gibi birçok hizmetini sunarak, uzun yolculukların rahat bir şekilde yapılabilmektedir.

Ulusoy otobüs bileti al

Ulusoy Turizm Şirket Bilgisi

Kurucu

Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy

Kuruluş Tarihi

1937

FİRMA SKORU

4.3

DURAK SAYISI

354 İstasyon

OTOBÜS SAYISI

320

Önerilen Seyahat Yazıları...

Ankara Otobüs Bileti
Ankara otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ankara'nın tarihini keşfedin.
Antalya Otobüs Bileti
Antalya otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Antalya'nın güzelliklerini keşfedin.
Başkent’in Gizli Hazineleri: Tarihi ve Kültürel Keşifler ile Ankara’da Gezilecek Yerler
Türkiye’nin başkenti Ankara, genellikle siyasi ve bürokratik bir şehir olarak bilinir. Ancak bu şehir, sadece bu yönleriyle değil, aynı zamanda tarihi ve kültürel zenginliğiyle de görülmeye değer bir yerdir. Devlet kurumlarının idari merkezi olarak bilinen Ankara’da gezilecek yerler listesi aslında sanıldığından daha uzundur ve her türden turiste hitap edecek seçenekler bulunabilir. İster tarihi mekanları keşfedin, ister doğal güzelliklerin tadını çıkarın, ister eğlenceli aktiviteler yapın, Ankara size unutulmaz bir tatil deneyimi sunacaktır. İşte Biletiniz.com’un sizler için hazırladığı Ankara gezi rehberi ve Başkent’in gizli hazineleri:
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com