TRY
Türkçe

Eskişehir Otobüs Bileti

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

Eskişehir Otobüs Biletleri

İstanbul - Eskişehir Otobüs Bileti
Ankara - Eskişehir Otobüs Bileti
Adana - Eskişehir Otobüs Bileti
İzmir - Eskişehir Otobüs Bileti
Bursa - Eskişehir Otobüs Bileti
Antalya - Eskişehir Otobüs Bileti

Eskişehir Hakkında Genel Bilgi

Antik Hitit başkentine ev sahipliği yapan Eskişehir, Türkiye'nin en modern ve gelişmiş yerleşim yerlerinden biri olarak kabul ediliyor. Tarihi İpek Yolu'nun bir parçası olan Eskişehir'de ticaret geçmişte olduğu kadar önemlidir. Üstelik tüm bu ekonomik zenginliğin yanı sıra Eskişehir bir kültür şehridir. Uluslararası Eskişehir Dans Festivali, Nasreddin Hoca Doğum Günü Festivali ve Uluslararası Eskişehir Festivali gibi köklü etkinlikler sayesinde şehir canlılığını hiç kaybetmeyecek.

Masal dünyasından alınmış bir kale ile çocuklu ailelerin ilgisini çeken Sazova Parkı'nı mutlaka görebilirsiniz. Şehrin ortasında uzanan ve kıvrılan Porsuk Nehri'nin kıyısında içki içmek, yazın Eskişehir'de mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir. Eskişehir'in tarihi sokaklarında yürürken burnunuza gelen enfes kokuları takip edin. Yoğurt, et, haşhaş ekmeği, un helvası, dürüm, köfte çorbası gibi malzemelerle yapılan tatlı ve ekşi yemekler sadece yöre halkının değil yöresel tatlara ilgi duyan ziyaretçilerin de hoşuna gidiyor. Ankara ve İstanbul arasındaki konumu sayesinde Eskişehir'e otobüs veya trenle ulaşım oldukça uygundur. En ucuz Otobüs Bilet fiyatları ve en ucuz otobüs bileti bulmak için ve ayrıca En hızlı ve kolayca otobüs bileti almak için sitemize göz atabilirsiniz.

 

Eskişehir Terminalinden Şehir Merkezine Ulaşım

Eskişehir Terminalinden Şehir Merkezine Ulaşım

Birçok öğrenciye ev sahipliği yapan Eskişehir, otobüs seyahatleri için de Türkiye'nin gözde şehirlerinden biridir. Şehir merkezindeki Eskişehir Otogarı'na tramvay hattı üzerindeki birçok noktadan direkt ulaşım sağlanıyor. 6000 metrekare alan üzerine kurulu bir terminale seyahat acentesi servisler, minibüs taksi ve ayrıca belediye otobüsleri gibi alternatif araçlarla da seyahat etmek oldukça mümkündür.

  • Tramvay

Eskişehir'in çoğunda sizi doğrudan otobüs terminaline götüren tramvaylar vardır. Son tramvay durağında inerek dakikalar içinde terminale yürüyebilirsiniz. Gündüz tramvayı da Eskişehir Otogarı'na gitmek için çok uygun bir yoldur.

  • Yolcu Servisleri

Eskişehir'e Birçok seferler düzenleyen firmalar, yolcularına ücretsiz servis hizmeti sunmaktadır. Şehir içi servis aracının kalkış ve güzergahı tercih ettiğiniz firmaya göre değişiklik gösterebilir. En yakın hareket noktasının saatini ve ilgili firmayı bilerek ulaşım rezervasyonu yapabilirsiniz.

  • Otobüs

Ayrıca Eskişehir'e giden belediye otobüsüne binerek terminale gidebilirsiniz. 9, 18, 51 ve 100 numaralı otobüsler sizi Aktarma yaptırmak zorunda kalmadan terminalin önüne götürecek.

  • Taksi

Tramvay ve otobüsleri sevmeyen yolcular için taksi seçenekleri öne çıkıyor. Toplu taşımaya göre çok daha hızlı olan taksi ile Eskişehir'in her yerinden direkt olarak terminale ulaşabilirsiniz. Eskişehir'de taksi ücretleri genellikle yüksek değildir. Ancak, taksilerin uzun mesafelerde biraz pahalı olabileceğini unutmayınız.

  • Minibüs

Şehrin farklı noktalarından Eskişehir Otogarı'na ulaşmak için diğer alternatif de minibüstür. Ayrıca servis güzergahı dışından terminale geldiğinizde uygun fiyata birçok yolcunun tercihi olan minibüslere binebilirsiniz.

  • Özel Servisler

Gruplar halinde Eskişehir'e gelen ziyaretçiler arasında özel servisler oldukça popülerdir. Evin veya otelin önünde bulunan özel servis aracı sayesinde ağır valizler terminale kolaylıkla taşınabilir.

Şehir Merkezin’den Eskişehir Terminal’e Ulaşım

Şehir Merkezin’den Eskişehir Terminal’e Ulaşım

Eskişehir şehir merkezinde bulunan Eskişehir terminalden belediye otobüsü, Tranvay, ve minibüs gibi birçok toplu taşıma araçları ile şehrin hemen hemen her noktasına direkt olarak ulaşabilir ve rahat bir ulaşım sağlayabilirsiniz . Eskişehir Terminalin önünden geçen tramvay hattı da bölgedeki yolcular için uygun bir seçenek daha sunabilmektedir. Eskişehir otogarına ayrıca 24 saat hizmet veren bir firmadan ücretsiz servis hizmeti bulunmaktadır. Toplu taşımayı sevmeyen veya daha pratik bir alternatif arayanlar taksi ile seyahat edebilirler.

  • Tramvay

Eskişehir otogarının hemen önünden geçen tramvay ile trafiğe takılmaksızın şehrin birçok bölgesine direkt gidebilmeniz oldukça mümkündür. Ayrıca Porsuk Nehri kıyısındaki turistik yerlere tramvaya binebilirsiniz. Terminal binasından çıkar çıkmaz önünüzde bir tramvay durağı vardır.

  • Yolcu Servisi

Eskişehir, şehirlerarası otobüs seyahati için Türkiye'nin en çok tercih edilen şehirlerinden birisidir. Ayrıca birçok firmada yerel servis araçları bulunmaktadır. Bu sayede otobüsten iner inmez ücretsiz otobüse binerek yolculuğunuza devam edebilirsiniz. Servis güzergahları ve kalkış saatleri hakkında daha fazla bilgiyi seçtiğiniz otobüs firmasının yetkililerinden edinebilirsiniz.

  • Otobüs

Üniversite Binası, Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Osmangazi semti gibi noktalara ulaşmak için terminalden bir belediye otobüsü hareket etmektedir. Terminal binası önünden kalkan 9, 18, 51 ve 100 numaralı otobüslerle ucuz bir yolculuktan sonra gideceğiniz yere ulaşabilirsiniz.

  • Taksi

Eskişehir otogarından şehir merkezine giderken valizinizi taksi ile rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Eskişehir'de özellikle kısa mesafe taksi ücretleri çok yüksek değil. Öte yandan, bu araçların tramvay ve otobüslerden biraz daha pahalı olabileceğini unutmayın.

  • Minibüs

Otobüs ve tramvayların geçmediği noktalarda minibüsler mevcuttur. Eskişehir Otogarı önünden birçok yerleşim alanına direkt minibüs seferleri bulunmaktadır. Seyahat süreleri ve ücretleri rotaya bağlı olarak değişebilir.

  • Özel Servisler

Şehir merkezinde gideceğiniz yere özel servislerle ulaşmak için Eskişehir Otogarı'nda inmeden önce rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Maliyeti toplam kilometre ve yolcu sayısına göre değişen bu araçların en büyük avantajı direkt terminalden seyahat edebilmesidir.

Önerilen Seyahat Yazıları...

Truva Antik Kenti: Geçmişe Efsanevi Bir Yolculuk
Truva Antik Kenti, tarih boyunca eşsiz bir konuma sahip olan ve dünya üzerindeki en ünlü antik kentlerden biri olarak bilinen Troya'nın da ev sahibidir. Bu antik kent, dokuz katmanlı geçmişiyle Anadolu, Ege ve Balkanların kesişiminde yer alır. Troya, M.Ö. 3000'e uzanan köklü bir tarihiyle, sadece arkeolojik zenginlikleriyle değil, aynı zamanda efsanevi Truva Savaşı ve stratejik Truva Atı hikayeleriyle de dikkat çeker. Yazımızın devamında, Troya'nın tarihi derinliklerine, bu çarpıcı savaşın efsanevi öyküsüne ve Troya Müzesi'nin zengin koleksiyonuyla bu antik kentin büyüleyici dünyasına bir keşif yapacağız.
Ege’nin Vazgeçilmez İncisi: İzmir!
İzmir, Türkiye’nin en güzel ve en renkli şehirlerinden biridir. Ege’nin incisi olan İzmir, hem tarihi hem de kültürel mirasıyla ziyaretçilerini yıllardır büyüler. Türkiye’nin 3. büyükşehri statüsünde olan İzmir’de gezilecek yerler listesi çok uzundur ve 7’den 70’e her yaştan her zevke hitap edecek bir aktivite ya da eğlence mutlaka bulunur. İster tarihi mekanları keşfedin, ister doğal güzelliklerin tadını çıkarın, ister eğlenceli faaliyetlere, İzmir size unutulmaz bir tatil deneyimi sunacaktır. İşte size küçük bir İzmir gezi rehberi:
Tatil cenneti Antalya'da gezilecek yerler
ANTALYA MERKEZ, KAŞ, KALKAN, FİNİKE, MANAVGAT, TATİL CENNETİ ANTALYA’DA GEZİLECEK YERLER keyifli bir seyahat için biletiniz.com den en ucuz otobüs bileti ara, uygun uçak bileti al.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com