TRY
Türkçe

Antalya Uçak Bileti

Rezervasyon Sorgulama

Antalya Yurt İçi Uçak Biletleri

Ankara - Antalya Uçak bileti
İstanbul - Antalya Uçak bileti
Adana - Antalya Uçak bileti
Gaziantep - Antalya Uçak bileti

Antalya Uçak Bileti

Antalya şehri ve Havalimanı Hakkında Genel Bilgi 

Dünyaca ünlü bir turizm şehri olan Antalya, aynı zamanda 1 milyonu aşan nüfusu ile en büyük şehirlerden biridir. Akdeniz bölgesinde yer alan Antalya, Akdeniz iklimine sahiptir. Yazlar sıcak ve kuraktır , kışları ise ılık ve yağışlıdır. Uzun yaz sezonu nedeniyle otel işletmeciliği oldukça gelişmiştir. Özellikle Belek, Kemal, Alanya, Side, Tekirova, Kaş ve Kalkan gibi bölgelerde yüzlerce büyük ve konforlu 5 yıldızlı otel bulunmaktadır. şehir merkezine 10 km uzaklıktadır. Şehir merkezine otobüs ve taksi ile ulaşabilirsiniz. Diğeri ise küçük bir havalimanı olan Alanya Gazipaşa'dadır. Buradan şehir merkezine taksi veya hava otobüsü ile gidebilirsiniz. Antalya'da turizmin yanı sıra örtü altı tarımı da oldukça gelişmiştir. Bazı oteller golf ve eğlence arasında golf kulüpleri tarafından tercih edilmektedir. Antalya ayrıca Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali ve Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne de ev sahipliği yapmaktadır. Şehirde ulaşım tramvayla da sağlanıyor. Eğitim, Akdeniz Üniversitesi ve kurucu üniversitelerden Alanya Hamdullah Emin Paşa ve Antalya Uluslararası Üniversitesi tarafından verilmektedir. Hadi o zaman artık size en uygun Antalya ucuz Uçak bileti aramaya başlayabilirsiniz.  En ucuz uçak biletleri ve en ucuz bileti bulmak için sitemize göz atabilirsiniz. Ve ayrıca en ucuz uçak bilet fiyatlarına da ulaşabilirsiniz.

 

Havalimanından Antalya Şehir Merkezine Ulaşım

Havalimanından Antalya Şehir Merkezine Ulaşım

Antalya şehir merkezine 13 km uzaklıkta bulunan Antalya Havalimanı, halk otobüsü, Havaş, taksi veya özel araç ile şehir merkezine kolay ulaşım sağlamaktadır. Ayrıca şehir merkezindeki veya havalimanındaki bir şirketten araç kiralayabilirsiniz.

  • Özel Araç

Özel araç ile geliyorsanız Antalya Havalimanı'ndan D400 otoyolu üzerinden şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Şehir merkezine ulaşmak yaklaşık 20 dakika sürüyor. Aracınızı havalimanında bırakırsanız eğer havalimanının 1500 araçtan daha fazla park kapasitesine sahip olduğunu ve saatlik, günlük ücretlendirileceğini size bildireceklerdir.

  • Taksi

Terminalin önündeki taksi durağından her saat başı taksiye binebilirsiniz. Antalya  Havalimanından  Beldibi 60 Euro, Boğazkent'e 60 Euro, Fethiye'ye 140 Euro, Kızılağaca 75 Euro, Finike 100 Euro, Alanya 90 Euro, Beleke 50 Euro, İncekum'a 80 Euro, Dalaman 180 Euro olmak üzere sizi istediğiniz yerlere ulaştırmaktadır.

  • Araç Kiralama

Antalya Havalimanı Araç Kiralama Firmaları: Philo, Hertz, Avis, Europcar, Aytucar, Travelium, YesNational, Budget Firmalarından araç kiralayabilmeniz mümkündür.

  •  Otobüs – Minibüs

600A şehir içi otobüsü Antalya Havalimanı'ndan limana hareket etmektedir. Şehir Otobüsü  Antalya Havalimanı'ndan her 30 dakikada bir hareket ederek, şehir merkezinden geçerek Antalya Havalimanına varmaktadır.

Antalya Havalimanından şehirlerarası otobüs veya minibüs ile Kemer, Alanya, Kaş,  Kalkan, Demre, Gazipaşa, Kumluca, Side, Manavgat ve Aspendos'a gidebilmeniz mümkündür.

Önerilen Seyahat Yazıları...

Tatil cenneti Antalya'da gezilecek yerler
ANTALYA MERKEZ, KAŞ, KALKAN, FİNİKE, MANAVGAT, TATİL CENNETİ ANTALYA’DA GEZİLECEK YERLER keyifli bir seyahat için biletiniz.com den en ucuz otobüs bileti ara, uygun uçak bileti al.
Ankara Uçak Bileti
Ankara yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! En uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ankara'nın tarihini keşfedin.
İzmir Uçak Bileti
İzmir yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! En uygun fiyatlarla hızlı ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, İzmir'in güzelliklerini keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com