TRY
Türkçe

Germanwings Hava Yolları

Rezervasyon Sorgulama

Germanwings Yurtdışı Uçak Biletleri

İzmir - Barcelona Uçak Bileti

Germanwings Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

2002

Merkez

Köln ve Bonn

Destinasyon Sayısı

66

Uçak Sayısı

86

Germanwings Hava Yolu Hakkında:

Germanwings Hava Yolu GmbH veya Germanwing olarak bildiğimiz şirket bir Alman havayoludur. Şirketin merkezi Köln'dedir ve Lufthansa adı altında faaliyet göstermektedir. Şirketin %100 sahibi Lufthansa'dır. Bu nedenle Lufthansa çatısı altında organize edilmekte ve yönetilmektedir. Germanwings'in birkaç ana ekseni vardır. Köln-Bonn Havalimanı, Stuttgart Havalimanı, Hamburg Havalimanı, Berlin Tegel Havalimanı ve yeni Alman Havalimanı Wings Düsseldorf’dur.

1997 yılında Eurowings adıyla kurulan şirket, 2002 yılında Germanwings adını aldı. Lufthansa'nın bir yan kuruluşu olarak, düşük maliyetli bir havayolu olarak düşük maliyetli uçuşlar sunmaktadır.Germanwings düşük maliyetle yolcu taşımasına rağmen, Lufthansa'nın bir yan kuruluşu olduğu için filosundaki tüm uçaklar Lufthansa tarafından kontrol ediliyor. Buddha Germanwings, Lufthansa teknisyenleri tarafından denetlenir ve bakımı yapılır. Germanwings'in filosunda ağırlıklı olarak Airbus yolcu uçakları bulunuyor. Airbus'ın yanı sıra Kanada yapımı GermanWings1 Bombardier CRJ-900 de uçak filosuna eklendi.

86 filo kapasitesi ile her 5 uçaktan 4'ü yeni ve15 yaşından küçüktür. İç hat uçuşları gerçekleştiren havayolu, başkentler arasında değil, küçük Avrupa şehirleri arasında uçuyor. İlgili şehirlere uçmak isteyen yolculara ayrıcalıklı muamele yapılmaktadır. Uçuş planı olarak Lufthansa'ya bağlı olduğu için Star Alliance üyesidir. Aramaya Germanwing uçak bileti al diyerek web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Germanwings Check-in işlemleri

Germanwings Check-in işlemleri

Germanwings Hava yolu, seyahatinizin her anında tüm olanakları sunar. Check-in işlemi, uçuştan yaklaşık 72 saat önce başlar ve uçuştan 3 saat önce sona erer. Havaalanı kontuarında check-in yapıyorsanız, gerekli tüm belgelere sahip olduğunuzdan emin olun. Bu sayede kısa sürede bir işlemi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. Check-in prosedürleri genellikle uçuştan uçuşa değişir.

Online Check-in Sırasında Yemek Siparişi ve Koltuk Seçimi

Germanwings online check-in işlemi sırasında seyahat etmek isterseniz, dilerseniz online seyahat etmek için koltuk da seçebilirsiniz. Ayrıca check-in işlemi, seyahatiniz boyunca ihtiyaç duyacağınız yiyecek, lezzetler ve içecekler için isteğe bağlı siparişler oluşturmanıza olanak tanır.

Germanywings bagaj

Germanwings Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

Germanwings yolcularına çok güzel hizmetlerde bulunmaktadır.

Bagaj

Germanwings  iç hatlar ve Germawings dış hatlar uçuşlarda Economy Class'ı tercih eden yolcular, 30 kg'lık bireysel bagaj taşıma hakkına sahiptir. Çantalarınız için üç seçenekli bir sistem var.Bunlar  Smart, Best ve Basic olarak adlandırılır.

El bagajı

Kabinde Germanwings, business class yolcuları için 8 kg, ekonomi sınıfı yolcuları için ise 8 kg sunuyor.

Germanwings Bilet İptal/İade Prosedürü

Germanwings Bilet İptal/İade Prosedürü

Germanwings Airlines uçak biletlerinin iptal veya iade edilmesi gereken durumlarda havayolunun çağrı merkezi ile iletişime geçilmelidir. Business class biletlerin iadesi, uçuş saatinden 1 gün önce veya daha uzun bir süre önce yapılırsa, havayolu %20 kesintili olarak geri ödeme alır. Uçuşa 1 ile 2 saat kala yapılan iadelerde kesinti %40 kesintisi vardır. Ancak hizmet bedeli yolculara her koşulda geri ödenmez. Germanwings dış hatlar  uçuşlarında iptal veya iade yapılmaz, sadece vergi oranı iade edilir. Esnek ucuz biletlerin iadesi, uçuş saatine 12 saat veya daha uzun süre kala işlem yapılması durumunda %20 kesinti ile yapılır. Uçuşa 1-2 saat kala yapılan iade ve iptallerde %40 kesintisi vardır.

Germanwings İletişim

Germanwings İletişim

Germanwings bilet ve uçuşlarla ilgili tüm sorularını sorabilmeleri için 7/24 çağrı merkezi sunar. Germanwings çağrı merkezini (44 (871) 702 99 85) kolayca arayabilirsiniz. Detaylı Germanwings Bilet fiyatları ve tüm işlemlerinizi kolaylaştırmak için bu numarayı arayabilirsiniz.

Germanwings müşteri hizmetleri numaraları

Uluslararası müşteri hizmetleri numarası: (+44) 3303651918

 

 German Wings İstanbul Ofisi

 

Türkiye iletişim numarası: (+44) 8717029985

 

Germanwings Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

2002

Merkez

Köln ve Bonn

Destinasyon Sayısı

66

Uçak Sayısı

86

Önerilen Seyahat Yazıları...

Emirates Hava Yolları
Emirates yurt dışı uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve lüks seyahat için hemen rezervasyon yapın, dünyanın dört bir yanına uçun.
Delta Hava Yolları
Delta yurt dışı uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, dünya genelindeki destinasyonlara ulaşın.
Pegasus Hava Yolları
Pegasus yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Türkiye'nin dört bir yanına uçun.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com