TRY
Türkçe

İstanbul Otobüs Bileti

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

İstanbul Otobüs Biletleri

İzmir - İstanbul Otobüs Bileti
Ankara - İstanbul Otobüs Bileti
Antalya - İstanbul Otobüs Bileti
Adana - İstanbul Otobüs Bileti
Bursa - İstanbul Otobüs Bileti
Trabzon - İstanbul Otobüs Bileti
Eskişehir - İstanbul Otobüs Bileti

İstanbul Hakkında Genel Bilgi

15 milyonu aşan nüfusuyla İstanbul, dünyanın en kalabalık şehirlerinden biridir ve aynı zamanda gelişmiş ekonomik, kültürel ve sosyal olanaklarıyla Türkiye'nin merkezinde yer almaktadır. Bir zamanlar Megara'ya ev sahipliği yapan İstanbul, bu dönemde "Bizans" olarak anılmıştır. 1453'te Osmanlı Padişahı o sırada İstanbul'da tahta çıktı. İtalya'nın başkenti Roma gibi İstanbul da yedi tepe üzerine kurulmuş ve Osmanlı İmparatorluğu başta Topkapı Sarayı ve Süleymaniye Camii olmak üzere sayısız eser getirmişti. İstanbul'un "Tarihi Yarımada" olarak da bilinen eski yerleşim bölgesi, şehrin birçok tarihi binasına ev sahipliği yapmaktadır. Öte yandan İstanbul'un Büyükada, Kınalı, Heybeli ve Burgazada gibi adaları, şehrin sahiline çok yakın olmasına rağmen çok daha huzurlu ve sakin bir ortam vadediyor. İstanbul Restoran'da Türk ve dünya mutfağının en lezzetli tatlarını tatma fırsatı bulacaksınız. Diğer şehirlerden İstanbul'a gitmek için şehrin dış hat uçuşları da olan havalimanlarından birini seçebilirsiniz. Otobüs yolculuğunu tercih edenler için, İstanbul'dan Türkiye'nin her yerine ve bazı Avrupa şehirlerine direkt uçuşlar olduğunu da hatırlatmalıyız. . İstanbul Otobüs Bileti  ve en ucuz otobüs bileti bulmak için sitemize göz atabilirsiniz. Ve ayrıca uygun otobüs bilet fiyatlarına da ulaşabilirsiniz. En iyi otobüs firmalarını bularak rahatlıkla seyahat edebilirsiniz.

Şehir Merkezinden Harem Terminali’ne Ulaşım

Şehir Merkezinden Harem Terminali’ne Ulaşım

İstanbul'un Anadolu yakasının ortasında yer alan İstanbul Harem Otogar’ına  hem denizden hem de karadan çok sayıda ulaşım yolu bulunuyor. Birçok ulaşım seçeneği ile geliş ve gidiş noktası görevi gören terminal, şehrin birçok noktasına kolay ulaşım sağlıyor.

  •       Feribot

İstanbul Harem Terminali, Harem Arabalı Feribot Limanı'na sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Sirkeci ve Eminönü İskelesi'nden feribot seferlerini kullanarak terminale vararak yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

  •   Marmaray

Avrupa yakasından terminale ulaşmak isterseniz Marmaray ve vapura binebilirsiniz. Üsküdar Marmaray durağında indikten sonra Harem terminaline yürüyerek sadece 10 dakikada ulaşabilirsiniz.

  •   Belediye Otobüsleri

Harem Terminali'ne ulaşımı kolay hale getiren birçok otobüs servisi bulunmakta.16A, 139, 16U, 139, 12, 139A, 18Y 16M, 320A, 12H, 16F numaralı otobüsler Anadolu yakasının hemen hemen her bölgesinden terminale kolay ulaşım sağlar..

  •        Minibüs

Harem Terminali'ne Gebze-Harem arasında çalışan minibüslerini kullanarak gidebilirsiniz. Bu minibüsler tüm E-5 duraklarından geçmektedir.

  •        Metrobüs

Terminale İstanbul'un her iki yakasından metrobüsü kullanarak gidebilirsiniz. Aktarmalı ile terminale 34BZ, 37C, 34, 34AS, 16F, 16U, 320A, 16M, 16A metrosu ile gidebilirsiniz.

  •     Taksi

Terminale Anadolu ve Avrupa yakasının her yerinden 24 saat taksi ile ulaşılabilmektedir.

  •     Yolcu Servisi

Seyahat ettiğiniz şirketin ücretsiz karşılama hizmeti, Anadolu bölgesinden terminale ucuz, kolay ve konforlu bir şekilde seyahat etmenizi sağlar.

Harem Terminal’inden Şehir Merkezine Ulaşım

Harem Terminal’inden Şehir Merkezine Ulaşım

Hem Anadolu yakasında hem Avrupa yakasında Harem Terminaline ulaşabileceğiniz Bir sürü ulaşım şekli vardır bunlara bakacak olursak;

  •     Belediye Otobüsleri

Terminalden belediye otobüsüne binerek Anadolu yakasının birçok yerine otobüs seferleri bulabilirsiniz. Terminalden en sevdiğiniz semte 320A, 12H, 139A, 16A, 139, 16F, 16U, 139, 12, 16M, 18Y, 13M, 13ÜS numaralı otobüs güzergahları ile kolayca ulaşabilirsiniz.

  •      Minibüs

E-5 otoyolu üzerindeki tüm duraklara, terminalin yanındaki minibüs durağından kalkan Harem-Gebze minibüs hattı ile ulaşılabilir.

  •       Metrobüs

Metrobüs hizmetleri şehrin her iki yakasındaki terminallerden sağlanmakta ve 34BZ, 37C, 34, 34AS, 16F, 16U, 320A, 16M, 16A metrobüsleri ile her yere kolaylıkla ulaşılabilmektedir.

  •       Taksi

Terminalin hemen yanında bulunan Taksi duraktan 7/24 taksi hizmeti alabilmeniz mümkündür. Ve ayrıca İstanbul'un her yerine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

  •       Yolcu Servisi

Terminalde faaliyet gösteren otobüs firması, her 30 dakikada bir kalkan yolcular için şehir içi servis hizmeti vermektedir. Anadolu yakasındaki merkez noktaya bu ücretsiz yolcu otobüslerine binebilirsiniz.

 

  •       Marmaray

Terminalin yakınındaki Marmaray durağından birçok Avrupa Yakasında ki birçok yere kolay ve hızlı bir şekilde gidebilmeniz mümkündür.

  •        Feribot

Terminalden her 30 dakikada bir kalkan feribot seferleri ile Sirkeci ve Eminönü rıhtımlarına, Harem vapur iskelesine sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde rahatlıkla gidebilirsiniz.

Esenler Otogarı Hakkında Genel Bilgi

Esenler Otogarı Hakkında Genel Bilgi

15 Temmuz Demokratik Otobüs Terminali ve eski İstanbul Otogarı, İstanbul'un en yoğun nüfuslu semtlerinden biri olan Bayrampaşa'da bulunmakta. Esenler ilçe merkezine çok yakın olan otogar, Türkiye'nin tüm şehirlerine binlerce yolcunun ulaşımını sağlayan yerli ve yerel onlarca otobüs firmasına sahiptir.

Geniş ve çeşitli ulaşım ağı ile İstanbul'un birçok noktasını birbirine bağlayan Esenler Otogarı'na 24 saat açık metrobüs, minibüs, taksi, İETT, metro otobüsleri ile kolay ulaşım sağlanmaktadır.

Esenler Otogarından Şehir Merkezine Ulaşım

Esenler Otogarından Şehir Merkezine Ulaşım

Esenler Otobüs Terminali ve 15 Temmuz Otobüs Terminali, şehrin en büyük ve en yoğun otobüs terminallerinden birisidir. Otobüs durağında her gün binlerce yolcuya hizmet veren onlarca otobüs firması ofisi bulunmaktadır. Yolcuların otobüs duraklarından şehrin birçok noktasına ulaşması için 24 saat hizmet veren birçok ulaşım aracı vardır. Gitmek istediğiniz yere göre otobüs, metrobüs, metro, minibüs, taksi, İETT, ÖHO, OAŞ kullanabilirsiniz.

  • Ücretsiz Yolcu Servisi

Seyahat ettiğiniz firmaların sunduğu şehrin ücretsiz yolcu taşımacılığı hizmetlerinden yararlanarak, İstanbul'un birçok noktasına kısa sürede ve ucuza seyahat etme imkanına sahipsiniz. Bu yolcu servis durakları genellikle saatte bir kalkan dokuz rotaya sahiptir.

1. Hat: Okmeydanı Köprü, Beşiktaş, Taksim Taksim Meydan, Gümüşsuyu,

2. Hat: Gaziosmanpaşa, Pazariçi, Cevatpaşa Mahallesi, Beşyüzevler

3. Hat: Esenyurt Üniversitesi, Depo Durağı, Parseller, Marmara Park AVM, Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi (Metrobüs Durağı), İstanbul, Beykent Metrobüs Durağı, Pelican AVM, Avcılar Ambarı, Torium AVM, Büyükçekmece, Haramidere Carrefoursa, Üniversitesi, Avcılar Kampüsü, Avcılar E-5

4.Hat: Topkapı (Ulubatlı), Çapa Tıp Fakültesi,Aksaray, Vatan Caddesi, Zeytinburnu 58. Bulvarı, Kocamustafapaşa, Zeytinburnu, Fındıkzade,

5.Hat: Şirinevler E-5, İncirli Bakırköy, Yenibosna, Merter,

6. Hat: Gazi Mahallesi, Teknik Üniversitesi Maslak, Mahallesi, Maslak İstanbul İstinye, Sanayi Mahallesi,  Alibeyköy Cep Otogarı, Üst Geçit Sanayi

7. Hat: Halkalı Meydan, Sefaköy, Cennet, Halkalı Arena Park,

8. Hat: Haliç Köprüsü-Ayvansaray, Okmeydanı, Çağlayan Üst Geçidi, İstanbul Adliyesi, Mecidiyeköy,

9. Hat: Bağcılar Meydan, Çamlıkahve, Yayla, Yüzyıl Köprüsü,

  •   Minibüsler

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarından Esenler Otogarı'na giden minibüsler direkt veya araçla alınabilir. Ana cadde üzerinde duran bu minibüsler güzergâha bağlı olarak 23:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

  •    Taksi

Esenler Otogarı içinde ve çevresinde 7 gün 24 saat açık çok sayıda taksi durağı bulunmaktadır. Taksiler, İstanbul'da yaygın olarak kullanılan ulaşım araçları ve taksileri kullanarak şehrin her yerine rahatlıkla seyahat edebilirsiniz. 0212 658 05 05 numaralı Esenler Otogar Taksi'nin yanı sıra CarrefourSa Taksi durağı 0212 640 37 10 numaradan çağırabilirsiniz. Ayrıca otobüs durağına çok yakındır ve 24 saat hizmet vermektedir.

Önerilen Seyahat Yazıları...

İstanbul ve Çevresinde En İyi Doğa Yürüyüşü Rotaları Hangileridir?
İstanbul'un karmaşasından uzaklaşarak doğanın kucaklayıcı sükunetine adım atmak isteyenler için birbirinden özel rotaları keşfetmeye hazır mısınız? İstanbul ve çevresindeki gezilecek yerler o kadar çeşitli ki, hem tarihi zenginlikleri hem de doğal güzellikleri içinde barındırıyor. Bu yazımızda, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp nefes alabileceğiniz, yeşiller içinde kaybolabileceğiniz ve tarihi izlerle dolu rotalardan bazılarını bir araya getirdik. İstanbul'un gizli cennetlerine doğru bir yolculuğa çıkmaya hazır olun!
Çok Uzaklaşmayalım Diyenlere
Çok Uzaklaşmayalım Diyenlere, İstanbul'a Yakın Gezilecek Yerler, MUDANYA, SAPANCA , ABANT, İZNİK, SAFRANBOLU.
Tatil cenneti Antalya'da gezilecek yerler
ANTALYA MERKEZ, KAŞ, KALKAN, FİNİKE, MANAVGAT, TATİL CENNETİ ANTALYA’DA GEZİLECEK YERLER keyifli bir seyahat için biletiniz.com den en ucuz otobüs bileti ara, uygun uçak bileti al.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com