TRY
Türkçe

Pegasus Hava Yolları

Rezervasyon Sorgulama

Pegasus Yurt İçi Uçak Biletleri

İstanbul - Ankara Uçak Bileti
İstanbul - Adana Uçak Bileti
Gaziantep - Antalya Uçak Bileti
Antalya - Adana Uçak Bileti
Ankara - Bodrum Uçak Bileti
Trabzon - Antalya Uçak Bileti
İzmir - İstanbul Uçak Bileti

Pegasus Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1990

Merkez

İstanbul

Destinasyon Sayısı

103

Uçak Sayısı

78

Hava yolu Puanı

4,2

Gittiği Ülke Sayısı

40

Pegasus Hava Yolları Hakkında

1990 yılında Aer Lingus, Silker Investment ve Net Holding ortaklığıyla faaliyet gösteren Pegasus, Türkiye'nin ilk ticari havayolu şirketi oldu ve zaman içinde hızla büyüdü. Toplam 78 uçağa sahip olan Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş., Avrupa'nın en büyük 25 havayolu arasında yer alarak "Avrupa'nın en hızlı büyüyen havayolu" oldu.

Pegasus Hava Taşımacılık A.Ş. , Daha sonra 2005 yılında ESA Cooling tarafından satın alındı. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı (2017) Ali İsmail Sabancı ve CEO'su Mehmet Nane'dir. 20 yıllık tecrübesiyle Türkiye'nin en ünlü havayollarından biridir. Pegasus Plus ile yolcularına daha fazla uçma fırsatı sunan firmalar, düzenli olarak birçok kampanya yürütüyor. Bu anlamda uçmanın ve bu doğrultuda hizmet vermenin herkesin hakkı olduğuna inanan bir firmadır. Uygun fiyatlı bilet konsepti ile her yıl milyonlarca yolcuya ulaşabilirsiniz.

Deneyimli personel, adil fiyat politikaları, zamanında ödeme performansı, gelişen teknoloji ve devam eden kampanyalar genellikle yerli turistler tarafından tercih edilmektedir. Bunun temel nedeni, Türkiye'de birçok noktaya uçuş düzenliyor olmamız ve Pegasus dış hatlar uçuşlarının da en az Pegasus iç hat uçuşları kadar ucuz olmasıdır. Diğer bir deyişle Pegasus, ucuz ve hesaplı hizmet sunan Türkiye'nin lider havayoludur.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı önemli bir merkezdir ve aynı zamanda Türkiye'de en çok bağlantılı uçuşların yapıldığı havalimanıdır. Pegasus, 39 ülkede 71 farklı noktaya 32 Pegasus iç hatlar ve Pegasus dış hatlar uçuşu gerçekleştiriyor. Düzenli bir uçuşu oluşturan bazı noktalar şunlardır: İzmir, Gaziantep, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Trabzon, Kıbrıs, Stuttgart, Malatya, Kayseri, Erzurum’dur Hadi o zaman Pegasus bilet ara ya da Pegasus bilet sorgulama yaparak size en uygun bileti bulun ve hesaplı bir şekilde uçuşunuzu gerçekleştirin.

Pegasus Airlines Check-in işlemleri

Pegasus Airlines Check-in işlemleri

Pegasus Hava Yolları tarafından verilen bilet hizmetinin geçerli sayılabilmesi için bilet satın alan yolcuların belirtilen süre içerisinde kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Check-in genellikle havaalanı gişesinden yapılır. Ancak Pegasus Hava Yolları, tesislerin artması ve internet kullanımının artması nedeniyle web sitesi üzerinden online rezervasyon sürecini etkinleştirmiştir. Bu, bilet yazdırırken aksama süresini önler ve yalnızca kimlik bilgileriniz ve uçağın PNR koduyla uçmayı kolaylaştırır.

Online Check-in Sırasında Yemek Siparişi ve Koltuk Seçimi

Online check-in işlemi sırasında koltuk seçimi ve yemek siparişi merak edilen konulardır. Bu tartışılacak veya abartılacak bir konu değil. Çünkü online check-in gibi sistem üzerinden kolayca koltuk seçip yemek siparişi verebilirsiniz. Ayrıca seyahat ederken uçakta bulunan Pegasus Cafe'den yemek siparişi verebilirsiniz.

pegasus bagaj

Pegasus Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

Pegasus, havayolları arasındaki farkları değerlendirmeye devam etmek için yolcularına bagaj hakkı ve ücretlendirme konusunda özel ayrıcalıklar da sunuyor.

Ücretsiz Bagaj Hakkı Ne Kadar?

Pegasus, yolcularına iki ayrı bagaj hakkı veriyor;

El Bagajı:

Pegasus el bagajı, maksimum 8 kg ağırlığındaki ekonomi sınıfı yolcular için tasarlanmıştır. Business class yolcuları için 8 kg'lık 2 farklı el bagajı önerilir.

Bagaj:

Uçuş check-in sırasında uçağın alt bagaj bölümünde taşınan bagajdır. Kontrol edilen bagaj  tartılır ve bagaj kayıt bilgileri üzerinde gösterilir. Yönetmeliklere göre tüm Pegasus uçuşlarında izin verilen maksimum serbest bagaj ağırlığı 32 kg'dır. Yetişkinler için bagaj ağırlığı, uçuşun süresine bağlı olarak Pegasus iç hat uçuşlarında 20 kg, Pegasus dış hatlar uçuşlarında 20 ila 30 kg arasındadır. Bebekler ve çocuklar için bagajın ağırlığı 10 kg olarak belirlenmiştir.

Pegasus Bilet İptal/İade Prosedürü

Pegasus Bilet İptal/İade Prosedürü

Pegasus internet sitesinden satın alınan biletlerin iptal/iade işlemleri 24 saatten kısa süreler için 30 dakika, 24 saatten fazla olanlar için 60 dakika içinde yapılmalıdır. Biletinizi bir satış ofisinden veya seyahat acentesinden aldıysanız ve uçuş süreniz 72 saatten az ise 60 dakika içinde iptal/iade yapmanız gerekmektedir. Ve ayrıca Pegasus bilet sorgulama yaparak istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.  Sorunla ilgili müşteri hizmetlerini de arayabilirsiniz. İptal/iade işleminden sonra bilet nakit olarak ödenmiş ise iade dönüşte nakit olarak yapılacaktır. Türk banka kartı ile yapılırsa 2-3 gün eğer yabancı karttan yapılırsa 3-7 gün içinde iade yapılır ve bilet için ödenen tüm ücretler eksiksiz olarak iade edilecektir.

Pegasus İletişim

Pegasus İletişim

Pegasus Müşteri Hizmetleri

Pegasus'un 7/24 çağrı merkezi hizmeti ile yolcuların bilet ve uçak bileti ile ilgili sorularını sorabilmeleri sağlanmaktadır. Öncelikle Pegasus Çağrı Merkezi'ni (0 (888) 228 12 12) Türkiye'den rahatlıkla arayabilirsiniz. Pegasus ayrıca BolBol üyesi yolcular için 0 (850) 399 1701 numaralı freeline sahiptir. Bu numaraları çevirmek, uçuşla ilgili tüm işlemleri gerçekleştirmeyi kolaylaştırır.

Pegasus Müşteri Hizmetleri Numaraları

Almanya: 0 (211) 975 39 025

Fransa: 0 (170) 06 01 40

İngiltere: 0 (333) 300 35 55

Uluslararası: 00 90 (850) 250 67 77

Pegasus İstanbul Ofisi

Adres: Aeropark Yenişehir Mah. Osmanlı Bulvarı No:11/A 34912 - Kurtköy/İstanbul Türkiye

Telefon: 0 (888) 228 12 12

Pegasus Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1990

Merkez

İstanbul

Destinasyon Sayısı

103

Uçak Sayısı

78

Hava yolu Puanı

4,2

Gittiği Ülke Sayısı

40

Önerilen Seyahat Yazıları...

İzmir Uçak Bileti
İzmir yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! En uygun fiyatlarla hızlı ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, İzmir'in güzelliklerini keşfedin.
Adana Uçak Bileti
Adana yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! En uygun fiyatlarla hızlı ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Adana'nın güzelliklerini keşfedin.
Ankara Uçak Bileti
Ankara yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! En uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ankara'nın tarihini keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com