TRY
Türkçe

Nilüfer Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

Nilüfer Otobüs Biletleri

İstanbul - Bursa Otobüs Bileti
İstanbul - Eskişehir Otobüs Bileti
İzmir - İstanbul Otobüs Bileti
İstanbul - Edirne Otobüs Bileti
İzmir - Kocaeli Otobüs Bileti
İzmir - Muğla Otobüs Bileti

Nilüfer Şirket Bilgisi

Kurucu

Hüseyin Kayapalı

Kuruluş Tarihi

2005

FİRMA SKORU

4.0

DURAK SAYISI

507 İstasyon

OTOBÜS SAYISI

80 adet Travego Mercedes

Şirket hakkında

Şirket 2000 yılında Hüseyin Karaplı tarafından kurulmuştur, merkezi de Bursa’da olan nilüfer Türkiye’nin en iyi seyahat firmalarından biridir.

2005 yılından bu yana şehirlerarası karayolu taşımacılığı sektörüne hâkim olan Nilüfer Turizm, profesyonel yöneticileri ve eğitimli kadrosu ışığında yolcularına güvenli bir yolculuğu sağlamaya çalışıyor. Yönetim becerileri konusunda eğitimli yönetim kadrosu sayesinde müşterilerinin tüm beklentilerini karşılayan ve yeni ihtiyaçlara uygun çözümler geliştirmektedir. Biletiniz.com'a ziyaret ederek, pratik bir şekilde otobüs bileti satın almanızı sağlıyor.

 Yolcularına konfor sağlamayı ve güven oluşturmayı ilke edinmiştir. “Emin ellerdesiniz” cümlesiyle yola çıkan ve sizi Türkiye'nin birçok noktasına götüren Nilüfer Turizm'i tercih ederek kaliteden vazgeçmeden güvenli, rahat ve ekonomik bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

Nilüfer Şirket Bilgisi

Kurucu

Hüseyin Kayapalı

Kuruluş Tarihi

2005

FİRMA SKORU

4.0

DURAK SAYISI

507 İstasyon

OTOBÜS SAYISI

80 adet Travego Mercedes

Önerilen Seyahat Yazıları...

İzmir Otobüs Bileti
İzmir otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, İzmir'in tarih ve kültürünü keşfedin.
Ankara Otobüs Bileti
Ankara otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ankara'nın tarihini keşfedin.
Bursa Otobüs Bileti
Bursa otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Bursa'nın güzelliklerini keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com