TRY
Türkçe

Antalya Otobüs Bileti

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

Antalya Otobüs Biletleri

İstanbul - Antalya Otobüs Bileti
Ankara - Antalya Otobüs Bileti
İzmir - Antalya Otobüs Bileti
Adana - Antalya Otobüs Bileti
Bursa - Antalya Otobüs Bileti
Mersin - Antalya Otobüs Bileti

Antalya Hakkında Genel Bilgi

Antalya, her yıl milyonlarca turisti ağırlayan Türkiye’nin en önemli turizm şehirlerindendir.  Akdeniz’in mavi suları, eşsiz plajları, tatil köylerinin, golf sahalarının ve festivallerinin Antalya, uzun tarihinin izlerini taşıyan eserleriyle de tanınmaktadır. Birçok medeniyetten paha biçilmez tarihi eserler saklayan Antalya'nın çevresinde etkileyici pek çok antik kent bulunmaktadır.
Bir turizm cenneti olan Antalya, pek çok 5 yıldızlı otele ve tatil köylerine ev sahipliği yapmaktadır.  Belek ve Kundu bölgelerinin yanı sıra Kemer, Alanya,  Kaş gibi ilçeler de turistlerin ilgi kaynağı ve Antalya, her yıl 10 milyona yakın turisti ağırlıyor. Kaleiçi’nde bulunan yat limanı Akdeniz'in muhteşem koylarına tekne turları düzenlemektedir. Antalya aynı zamanda festival şehri olarak da bilinmekte. Antalya Uluslararası Altın Portakal Film Festivali, Aspendos Uluslararası Bale Opera Festivali ve Antalya Jazz Festivalleri gibi pek çok festival düzenlenmektedir. Bu festivaller sayesinde birçok turist çekmektedir. Antalya Otobüs Biletleri ve en ucuz otobüs bileti bulmak için sitemize göz atabilirsiniz. Ve ayrıca uygun otobüs bilet fiyatlarına da ulaşabilirsiniz.

Şehir Merkezinden Antalya Terminal’ine Ulaşım

Şehir Merkezinden Antalya Terminal’ine Ulaşım

Şehir merkezine 5 km uzaklıktaki Antalya Terminali'ne kolay ulaşım isağlamak için yolcu Antray ,taşıma hizmetleri ve belediye otobüsleri mevcuttur.

  • Yolcu Servisleri

Şehir merkezinde bir bilet gişesi bulunan otobüs firması, her 30 dakikada bir rahat ulaşım için ücretsiz yolcu taşıma hizmeti sunuyor. Bu servisleri kullanırsanız, otobüs hareket saatinden 15 dakika önce terminale ulaşabilirsiniz.

  • Belediye Otobüsleri

600 Antalya, içinden geçen TK92, TL94, VF01, AC05, DC15, TC16, LC37, TK51, VF65, 516, TK51, TC93, TL94, VF01, AC05, TK52 ve 100. Yıl Bulvarı güzergahın da 24 saat hizmet vermektedir. Şehrin neredeyse tüm ana noktaları Terminale havaalanı otobüs hatları ile de kolayca erişilebilir.

  • Antray

Şehir merkezinin birçok noktasında duran Antray tarzı tren sistemi ile istasyona ulaşım hızlı ve kolaydır. Antray tren istasyonu, tren istasyonuna sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir ve tren istasyonundan tren istasyonuna gitmek için bir tünel bulunmaktadır.

  • Taksi

Antalya şehir merkezinde 24 saat hizmet veren çok sayıda taksi durağı bulunmaktadır. Terminale şehrin her yerinden araba ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Antalya Terminalden Şehir Merkezine Ulaşım

Antalya Terminalden Şehir Merkezine Ulaşım

Şehir merkezinin hemen dışında yer alan ve günlük yüzlerce yerli ve yabancı insan ağırlayan Antalya Terminali, hem şehir merkezine hem de Antalya tatil beldelerine ulaşımı kolaylaştırmak  için birçok alternatif ulaşım senekleri sunmaktadır.

  • Antray

Hafif raylı sistem Antray durağı, terminale sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Her 30 dakikada bir hareket eden Antray ile merkezdeki bazı kilit noktalara kolay ve hızlı bir şekilde gidebilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Antalya Terminali gidiş kapısı önündeki otobüs durağından çıktığınızda 600 Antalya Havalimanı şehir merkezinde olup TK92, TC93,  AC05, DC15, TC16, LC37, TK51 TL94, VF01, AC05, TL94, VF01 bulunmaktadır. VF65, 516, TK51 ve TK52 Otobüsleriyle tüm ilçelere ve merkez ilçelere kolayca ulaşabilirsiniz. Antalya kartı otobüste geçerlidir ve bu kartı otobüste satın alabilirsiniz.

  • Yolcu Servisleri

Terminalde faaliyet gösteren çoğu otobüs firması, yolculara ücretsiz şehir içi ulaşım hizmeti sunmaktadır. Otobüsün geliş noktasından önce bölgeden kalkan yolcu otobüsleri ile şehrin hemen hemen tüm semtlerine rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

  • Taksi

Terminal giriş ve çıkış kapılarının önünde taksi durağı bulunmaktadır. Haftanın 7 günü 24 saat taksi ile şehrin her yerine kolayca ulaşabilirsiniz.

  • İlçelere Ulaşım

Otobüs durağının hemen yanındaki ilçe terminalinde Alanya, Çamyuva, Kiriş ve Kemer gibi ilçelere minibüs seferleri hemen hemen her saat bulunabilir.

Önerilen Seyahat Yazıları...

Tatil cenneti Antalya'da gezilecek yerler
ANTALYA MERKEZ, KAŞ, KALKAN, FİNİKE, MANAVGAT, TATİL CENNETİ ANTALYA’DA GEZİLECEK YERLER keyifli bir seyahat için biletiniz.com den en ucuz otobüs bileti ara, uygun uçak bileti al.
Unesco Dünya Mirası Listesinden Bir Yer
Efes Antik Kenti Hakkında Bilgi, Efes tarihi, ve Efes kentinde Gezilecek en önemli yerler. keyifli bir seyahat için biletiniz.com den en ucuz otobüs bileti ara, uygun uçak bileti al.
Nemrut dağı
Nemrut Dağı Nerede? Nemrut Krater Gölü, Nemrut Heykelleri, Koruyucu Heykeller, Nemrut Dağı Efsanesi, keyifli bir seyahat için biletiniz.com den en ucuz otobüs bileti ara, uygun uçak bileti al.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com