TRY
Türkçe

Metro Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

Metro Otobüs Biletleri

İstanbul-Ankara Otobüs Bileti
Edirne - İstanbul Otobüs Bileti
Kayseri - Ankara Otobüs Bileti
Ankara - İstanbul Otobüs Bileti
Amasya - Samsun Otobüs Bileti
İstanbul - İzmir Otobüs Bileti

Metro Şirket Bilgisi

Kurucu

Galip Öztürk

Kuruluş Tarihi

1992

FİRMA SKORU

3.9

DURAK SAYISI

832

OTOBÜS SAYISI

1645

Şirket Hakkında

Metro turizm 1992 yılında kurulmuştur. Şu an Türkiye’nin en büyük karayolu taşımacılığı şirketlerinden biridir. Metro turizm 1200’den fazla modern otobüse sahiptir, her gün 1500’den fazla sefer gerçekleştiriyor ve bu şekilde her yıl toplamda yaklaşık olarak 23 milyonun üstünde yolcuya hizmet vermektedir. Türkiye çapında sadece değil yurt dışında da gelişmiş bir bilet satış ağına sahiptir. Türkiye’de 79 şehirde 1000’den şubesiyle büyük bir hizmet etmektedir.

300’den fazla Şehir içi otobüs servis araçlarına sahiptir, servis hizmeti yolcularının otogarlara ulaşması ve yolculuklardan sonra evlerine dönmelerini temin etmektedir.

Ayrıca ucuz otobüs bileti fiyatları sağlamakla birlikte öğrenci dostu oluyor. Sektörde en eski otobüs şirketlerinden biri olmasından dolayı uzun yıllara ait tecrübesi olmaktadır.
Metro otobüs bileti al

Metro Şirket Bilgisi

Kurucu

Galip Öztürk

Kuruluş Tarihi

1992

FİRMA SKORU

3.9

DURAK SAYISI

832

OTOBÜS SAYISI

1645

Önerilen Seyahat Yazıları...

Eskişehir Otobüs Bileti
Eskişehir otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Eskişehir'i keşfedin.
Ankara Otobüs Bileti
Ankara otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ankara'nın tarihini keşfedin.
İzmir Otobüs Bileti
İzmir otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, İzmir'in tarih ve kültürünü keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com