TRY
Türkçe

SunExpress Hava Yolları

Rezervasyon Sorgulama

SunExpress Yurt İçi Uçak Biletleri

Gaziantep - İzmir Uçak Bileti
İzmir - Adana Uçak Bileti
Adana - Antalya Uçak Bileti
İstanbul - Antalya Uçak Bileti
Antalya - Adana Uçak Bileti
Kayseri - İzmir Uçak Bileti
İzmir - Trabzon Uçak Bileti

SunExpress Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1990

Merkez

Antalya

Destinasyon Sayısı

66

Uçak Sayısı

69

Hava yolu Puanı

4,7

Gittiği Ülke Sayısı

17

Sunexpress Hava Yolları Hakkında

1989 yılında kurulan SunExpress Hava Yolları, o tarihten bu yana uçuşlarına kesintisiz olarak devam ediyor. Türk Hava Yolları ve Lufthansa ile ortaklaşa faaliyete başlayan şirketin merkezi aslında kurulan Antalya'dır. 1990 yılında ilk uçuşunu gerçekleştiren SunExpress, Antalya ile başta Almanya olmak üzere diğer Avrupa şehirleri arasında ve Antalya ile birçok iç hat noktası arasında seferler gerçekleştirmiştir. Türkiye'de Sunexpree dış hatlar tarifeli uçuşlar gerçekleştiren ilk ticari hava yolu şirketi olan SunExpress, 2006 yılında İzmir'de ikinci bir hub açarak uçuş ağını genişletti ve hizmet kalitesini artırmak için uçak filosunu genişletti. 2011 yılında SunExpress Deutchland adı altında Almanya merkezli faaliyetlerine devam etti. 2017 yılı itibarıyla toplam 69 uçakla taşımacılık hizmeti vermeye devam eden şirket, filonun tamamına bakıldığında 13.525 koltuk kapasitesine sahiptir. Son istatistiklere göre 2015 yılında yaklaşık 9 milyon yolcuya hizmet vermiştir. SunExpress'in kullandığı Media in Motion sistemi sayesinde teknoloji gelişimini sürekli takip ediyor ve bilgisayar, tablet, akıllı telefon ve daha pek çok alanda uygulamaya çalışıyoruz. Çok uygun fiyatlarla hizmet vermeyi ve yolculara farklı bir seyahat deneyimi yaşatmayı amaçlayan şirketin fiyatlandırma politikasına bakıldığında, uygun fiyatlar olduğunu görmek mümkün . Yolculara en uygun bilet fiyatlarını sağlama ilkelerinin yanı sıra hizmet kalitesinden de ödün vermezler.

Ayrıca SunExpress, yolcuların daha uygun maliyetli ve ekonomik seyahat etmelerini sağlamak için Puanlar uygulamasını kullanmayı hedefliyor. SunExpress'in ev sahipliği yaptığı en yaygın destinasyonlar Türkiye'de Antalya ve yurtdışında Almanya'dır. Balkanlar ve Avrupa'daki diğer destinasyonlar da SunExpress'in popüler destinasyonlarından biridir. SunExpress bilet al diyerek ve SunExpress bilet sorgulama yaparak araştırma yapmanız mümkündür ve ayrıca check-in işlemleri, koltuk seçimi ve daha fazlasını yapmanız mümkündür. Hadi o zaman biletiniz.com sayfasını ziyaret ederek Sunexpress bilet al ya da  SunExpress bilet sorgulaması yapabilirsin.

SunExpress Check-in işlemleri

SunExpress Check-in işlemleri

SunExpress'e ait bileti kullanmak için havayolunun belirlediği süre içerisinde check-in işlemini tamamlamanız gerekmektedir. Check-in, bilet gişesinden veya web sitesinden çevrimiçi olarak yapılabilir. SunExpress kullanarak uçakla seyahat ediyorsanız, web sitesindeki ilgili alanlara bilet bilgilerinizi eksiksiz bir biçimde girmeniz gerekmektedir.

Online Check-in Sırasında Yemek Siparişi ve Koltuk Seçimi

Seyahat etmek isteyenler Sunexpress ile seyahat edecekleri koltukları seçebilirler. Ayrıca uçuş sırasında yemek seçimi ve sipariş süreci de check-in işlemlerinde belirtilebilir.

Sunexpress bagaj

SunExpress Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

SunExpress yolcularının iki bagaj hakkı vardır: el bagajı hakkı ve bagaj hakkı.

El Bagajı

Sun Express, kabinde 8 kg'a kadar bagaj kabul ediyor. Yolcu bagaj boyutları 55x40x20 cm'yi geçmemelidir.

Bagaj

SunExpress yolcuları iç ve SunExpress dış hatlar da  Sun Eco sınıfında 20kg, Sun Classic sınıfında 25 kg ve Sun Premium sınıfında 30 kg bagaj hakkı bulunmaktadır.

Sunexpress Bilet İptal/İade Prosedürü

Sunexpress Bilet İptal/İade Prosedürü

Sunexpress uçak bilet iptal etme ve iade  hakkı verilerek  satılmaktadır. SunExpress bilet iptal etme veya iade etmek isteyenlerin doğrudan Sunexpress çağrı merkezi ile iletişime geçerek bu işlemleri tamamlamaları gerekmektedir. SunExpress bilet iptal etme veya iadesi için uçuşa 12 saat kala yapılırsa %10 kesinti yaşamaktadır. Biletin uçuşa 4 saatten daha az bir süre kala iade edilmesi veya iptal edilmesi durumunda bu oran %30dur. SunExpress dış hatlar uçak biletlerinde iptal veya iade yapılmamaktadır. Esnek biletlerin iptali veya iadesi durumunda, uçuştan en az 12 saat önce bildirilmelidir. 12 saat öncesine kadar yapılan iptalde %20 kesinti olmaktadır. Ancak uçuşlar için daha az zaman kalmışsa bu kesintinin ücreti %40 olur. Esnek bilet satın alan yolcular için yurt dışı bilet iptallerinde iptal veya iade yapılmamaktadır.

Sunexpress İletişim

Sunexpress İletişim

Sunexpress'in 7/24 çağrı merkezi hizmeti vardır, bu sayede uçuşlarınızla ilgili tüm sorularınızı sorabilirsiniz. Türkiye'den 90 (444) 0 797 numaralı Sunexpress Çağrı Merkezi'ni kolayca arayabilirsiniz. Aynı zamanda Sunexpress Whatsapp üzerinden mesaj gönderebileceğiniz 90 (541) 444 07 97 numaralı ücretsiz hat bulunmaktadır. Tüm uçuş sorularınızı bu numaraları arayarak veya mesaj atarak kolayca sorabilirsiniz.

Sunexpress müşteri Hizmetleri numaraları

Türkiye: +90 444-0-797

Almanya: 01806-95 95 90

Danimarka: 0787 72825

Avusturya: 0820-898 797

SunExpress Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1990

Merkez

Antalya

Destinasyon Sayısı

66

Uçak Sayısı

69

Hava yolu Puanı

4,7

Gittiği Ülke Sayısı

17

Önerilen Seyahat Yazıları...

THY (Türk Hava Yolları)
Biletiniz.com'da Türk Hava Yolları THY uçak bileti seçeneklerini listele, fiyatları karşılaştır, en ucuz THY uçak bileti rezervasyon yap, hemen THY uçak bileti satın al.
Pegasus Hava Yolları
Pegasus yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Türkiye'nin dört bir yanına uçun.
AnadoluJet Hava Yolları
AnadoluJet yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Türkiye'nin dört bir yanına uçun.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com