TRY
Türkçe

Villa Seyahat

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

Villa Seyahat Otobüs Biletleri

İstanbul - Mersin Otobüs Bileti
İstanbul - Adana Otobüs Bileti
İstanbul - İzmir Otobüs Bileti
Mersin - İstanbul Otobüs Bileti
İzmir - İstanbul Otobüs Bileti
Mersin - Ankara Otobüs Bileti

Villa Seyahat Şirket Bilgisi

Kurucu

Kooperatif

Kuruluş Tarihi

2018

FİRMA SKORU

4.5

DURAK SAYISI

120 İstasyon

OTOBÜS SAYISI

27

Şirket Hakkında

2018 kuruluş tarihi olan Villa Seyahat şirketi ve merkezi olan Mersin ile Türkiye çapında diğer iller arasında düzenli otobüs seferleri gerçekleştirmektedir.

Villa Seyahat firmasının 27 modern otobüs filosuna sahiptir, otobüslerin markaları Setra, Travego ve Neoplan Starliner’dir.

Yaklaşık Türkiye genelinde bulunan Villa şubeleri; İstanbul, Adana, Gaziantep, Ankara, Erzincan, Bursa, Denizli, Eskişehir, Aksaray, Kırşehir, Kayseri ve İzmir’de bulunmaktadır. Villa Seyahat tercih etmek için en önemli sebepleri ise, yolculuk süresi boyunca zarif ikram çeşitlerinin bulunması, konforlu ve rahat seyahat sunması, çok çeşitli seyahat seçeneklerine sahip olması ve son ve ücretsiz teknolojik imkanlara sahip otobüsleri gibi birden çok özelliğe sahip olmasıdır.

Villa Seyahat Şirket Bilgisi

Kurucu

Kooperatif

Kuruluş Tarihi

2018

FİRMA SKORU

4.5

DURAK SAYISI

120 İstasyon

OTOBÜS SAYISI

27

Önerilen Seyahat Yazıları...

İstanbul Otobüs Bileti
İstanbul otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, İstanbul'un tarih ve kültürünü keşfedin.
Eskişehir Otobüs Bileti
Eskişehir otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Eskişehir'i keşfedin.
Ankara Otobüs Bileti
Ankara otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ankara'nın tarihini keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com