TRY
Türkçe

AnadoluJet Hava Yolları

Rezervasyon Sorgulama

Anadolujet Yurt İçi Uçak Biletleri

İstanbul - Bodrum Uçak Bileti
İstanbul - Ankara Uçak Bİleti
İstanbul - İzmir Uçak Bileti
Adana - İstanbul Uçak Bileti
İstanbul - Gaziantep Uçak Bileti
Antalya - İstanbul Uçak Bileti

Anadolujet Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

2008

Merkez

Ankara

Destinasyon Sayısı

44

Uçak Sayısı

34

Hava yolu Puanı

4,3

Gittiği Ülke Sayısı

2

AnadoluJet Hava Yolları Hakkında

2008 yılında sadece beş uçakla başlayan ve bugün 34 uçakla devam eden AnadoluJet, diğer havayollarından farklı maliyet ve fiyatlandırma politikaları izlese de bir Türk Hava Yolları markasıdır. AnadoluJet hava yolu bu kadar kısa sürede büyüdü ve şu anda 44 havalimanına ve 67 farklı noktaya uçuyor, özellikle yerli turistler için hava yolculuğunu daha erişilebilir ve uygun fiyatlı hale getirmeyi hedefliyor. AnadoluJet, bu konuda iç turizme en büyük katkı sağlayanlardan biri olma özelliği taşıyor. Ayrıca, daha ucuz fiyatlar sunulurken, yolculara sunulan tüm uçak içi yiyecekler ücretsiz olup, bagaj hakkı söz konusu olduğunda, tüm iç hat ve Kıbrıs yolcularına 20 kg ücretsiz bagaj hakkı verilmektedir.

AnadoluJet, "Kimse Uçmaz" mottosuyla her bütçeye uygun, kaliteli ve rahat ulaşım hizmeti sunmayı ilke edinmiş, ekonomik ve ilgi çekici bir yolcu şirketidir. Aslında 13-24 yaş arası gençlerle başlayan Jet Genç programı yolcu sayısını önemli ölçüde genişletti ve diğer hava yolu firmalarına  göre daha ucuz bir fiyatlandırma politikası izliyor ancak iç hat uçuşlarının çoğunu Anadolu'daki şehirlere yapıyor. AnadoluJet uçuşlarının tamamı direkt uçuşlar veya Ankara üzerindendir. TK Kodu, Düsseldorf, Brüksel, Kopenhag, Nahçivan, Londra, vb. Birçok uluslararası varış noktasına uçuşlar düzenlemektedir.

Ankara'dan tüm Türkiye'ye (İzmir, İstanbul, Antalya, Çanakkale, Erzurum, Iğdır, Hakkâri vb.) iç hat uçuşları da bulunmaktadır. En yaygın yurt içi havaalanları Ankara Esenboğa Havaalanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'dır. Bir AnadoluJet bilet için bizimle iletişime geçin ve tüm AnadoluJet bilet sorgulama ve diğer tüm işlemlere erişerek en ucuz AnadoluJet biletlerini almanızı kolaylaştırın.

AnadoluJet Check-in işlemleri

AnadoluJet Check-in işlemleri

AnadoluJet biletlerini kullanmak için AnadoluJet bilet alma işleminden sonra havayolunun belirlediği süre içerisinde check-in işlemini tamamlamanız gerekmektedir. Biletler, havalimanı bilet gişesinden veya şirketin web sitesinden çevrimiçi olarak faturalandırılabilir. AnadoluJet'in sunduğu avantajlı uçuşların kullanıcıları, satın aldıkları bilet bilgilerini web sitesindeki ilgili alanlara girerek online check-in işlemini tamamlamalıdır. Yolcular online check-in işlemini tamamlamak için sisteme bilet kodunu ve ismini girebilirler.

Online Check-in Sırasında Yemek Siparişi ve Koltuk Seçimi 

AnadoluJet'i tercih eden yolcular, online check-in işlemi sırasında tercih ettikleri koltuğu seçebilirler. Online koltuk seçimi yolcunun biletine göre yapılır. Bu, havalimanı bilet gişesine gelmeden ve uçağa rahatça binmeden önce koltuk numaranızı bilmenizi sağlar. Ayrıca online check-in işlemi, seyahat ederken tüketebileceğiniz yiyeceklerin ön siparişini vermenizi sağlar.

AnadoluJet Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

AnadoluJet, yolcularına bagaj hakkı seçeneği ile kazançlı bir uçuş seçeneği sunuyor.

Anadolujet bagaj

Bagaj

AnadoluJet'i uçağın kargo bölümünde bagaja tercih eden yolcuların sunduğu ücretsiz bagaj hakkı arasında, iç hat uçuşlarında yetişkin ve çocuklar için 15 kg, bebekler için ise 10 kg ücretsiz bagaj hakkı bulunuyor. Yetişkinler ve çocuklar için AnadoluJet dış hatlar uçuşlarında 20 kg ücretsiz bagaj hakkı Bebekler için 10 kg bagaj hakkı vardır.

El Bagajı:

AnadoluJet firmasının kabin bagajı kapsamında sunduğu ücretsiz hizmetler, yetişkinler ve çocuklar için maksimum 8 kg, bebekler için ise maksimum 8 kg ,1 adet olarak belirlenmiştir.

AnadoluJet Bilet İptal/İade Prosedürü

AnadoluJet ile uçak bileti satın alan kişinin iptal veya iade işlemi kapsamında Business Class biletlerinin kesintisi ve iadesi yapılacaktır.Ekonomi sınıfı biletlerin iptal edildiği ve uçuşa 2 saat kala iptal edilmesi halinde kesinti ile iade edildiği bilinmektedir.

AnadoluJet iletişim

AnadoluJet Müşteri Hizmetleri

AnadoluJet Müşteri Hizmetleri

AnadoluJet, yolcuların uçuşları hakkında her türlü soru sorabilmeleri için çağrı merkezi hizmeti sunmaktadır. AnadoluJet Çağrı Merkezi 7/24 saat hizmetinizdedir. 444 2538  AnadoluJet Çağrı Merkezi'ni sabit veya cep telefonunuzdan kolayca arayabilirsiniz. AnadoluJet ayrıca

0 850 333 2538 yolcu hattına sahiptir.

AnadoluJet Çağrı Merkezi'ni arayarak biletle ilgili tüm işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

AnadoluJet Müşteri Hizmetleri Numaraları

Türkiye: 444 2 538 ve 0 (850) 333 2 538

Anadolujet Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

2008

Merkez

Ankara

Destinasyon Sayısı

44

Uçak Sayısı

34

Hava yolu Puanı

4,3

Gittiği Ülke Sayısı

2

Önerilen Seyahat Yazıları...

Antalya Uçak Bileti
Antalya yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! En uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Antalya'nın güzelliklerini keşfedin.
İstanbul Uçak Bileti
İstanbul yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! En uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, İstanbul'un tarihini keşfedin.
Ankara Uçak Bileti
Ankara yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! En uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ankara'nın tarihini keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com