TRY
Türkçe

Özlem Diyarbakır Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

Özlem Diyarbakır Otobüs Biletleri

Eskişehir - Bursa Otobüs Bileti
Diyarbakır - Ankara Otobüs Bileti
Diyarbakır - Mersin Otobüs Bileti
Adana - Şanlıurfa Otobüs Bileti
Ankara - Gaziantep Otobüs Bileti
Mersin - Diyarbakır Otobüs Bileti

Özlem Diyarbakır Şirket Bilgisi

Kurucu

Selahattin Güneş, Murat Güneş

Kuruluş Tarihi

2004

Durak Sayısı

162

FİRMA SKORU

4,4

Özlem Diyarbakır Turizm Hakkında Genel Bilgi

2004 yılında Diyarbakır'da kurulan Özlem Diyarbakır Firması, ülkemizin genç otobüs firmalarından biridir. Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere Türkiye'nin tüm bölgelerine ve büyük şehirlere düzenli otobüs seferleri düzenleyen Özlem Diyarbakır Otobüsleri, yolcularına en iyi hizmeti vermek için gelişmeye devam ediyor. Modern otobüs filosunda Royal Class otobüsleri bulunan Özlem Diyarbakır'ın geniş koltuk yelpazesi, koltuk arkasında kişisel TV, yüksek hızlı internet ve her otobüste elektrik prizi bulunuyor. Zengin araç içi hizmetler de yolcuların şirketten keyif almalarını sağlıyor. Hem otobüs sayısını hem çalışanlarını hem de seyahat ettiği şehir sayısını geliştirerek büyümesini sürdüren Özlem Diyarbakır Firması, güvenli ve konforlu bir seyahat sunması için yapanız gereken çok basit. Hemen Özlem Diyarbakır Turizm Otobüs Bileti ya da Özlem Diyarbakır Otobüs Bileti al diyerek size en uygun saati bulup seyahatinizi konforlu bir şekilde sürerek keyfinize bakabilirsiniz.

Özlem Diyarbakır Şirket Bilgisi

Kurucu

Selahattin Güneş, Murat Güneş

Kuruluş Tarihi

2004

Durak Sayısı

162

FİRMA SKORU

4,4

Önerilen Seyahat Yazıları

İstanbul Seyahat Turizm
İstanbul Seyahat otobüs biletleri Biletiniz.com'da! Ucuz fiyatlarla konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın. İdeal yolculuk seçenekleri sizleri bekliyor.
Ben Turizm
En uygun fiyatlarla Ben Turizm otobüs biletleri! Ekonomik ve konforlu seyahat etmek için hemen rezervasyon yapın, avantajlı yolculuk fırsatlarını kaçırmayın.
Selçuk Canlar Turizm
Biletiniz.com'da en ucuz Selçuk otobüs biletleri sizi bekliyor! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın. İdeal yolculuk seçenekleri burada.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com