TRY
Türkçe

Selçuk Canlar Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

En Ucuz Selçuk Otobüs Biletleri

İstanbul - Ankara Otobüs Bileti
Sorgun - Ankara Otobüs Bileti
Kangal - Ankara Otobüs Bileti
İzmit (Kocaeli) - İstanbul Otobüs Bileti
Ankara - Gebze Otobüs Bileti

Selçuk Şirket Bilgisi

Kurucu

Sivas Canlar Turizm

Kuruluş Tarihi

2000

FİRMA SKORU

4,0

Selçuk Turizm Hakkında Genel Bilgi

Selçuk Turizm Firması 2000 yılında Sivas merkezli olarak kurulmuştur. Bölgede uygun seyahat seçenekleri sunarak şirketteki açığı kapatmayı hedefleyen İhsan Korkmaz liderliğindeki şirket, kaliteli hizmetleri ve çözüm odaklı seçenekleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu bağlamda Selçuk Turizm otobüsleri sektörün en değerli yerini almıştır.
Sivas ve çevre illere yapılan uçuşlarla seyahatleri daha konforlu hale getirmeyi hedefleyen Selçuk Turizm, araç filosu çok geniş olmasa da amacı yolculara eksiksiz ve kaliteli bir hizmet sunmaktır. Firmanın araçların donanımları ve personelin yolculara yaklaşımı konusunda oldukça hassas olduğunu belirtmekte fayda vardır. Selçuk Turizm Otobüs Bileti almak için Selçuk turizm otobüs bileti diye aratarak kısa sürede almanız mümkündür.

Selçuk Şirket Bilgisi

Kurucu

Sivas Canlar Turizm

Kuruluş Tarihi

2000

FİRMA SKORU

4,0

Önerilen Seyahat Yazıları

Ses Turizm
En ucuz Ses otobüs biletleri Biletiniz.com'da! Konforlu ve bütçe dostu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Türkiye'nin dört bir yanını keşfedin.
Star Batman Turizm
Star Batman otobüs biletleri ile Türkiye'nin dört bir yanına ekonomik ve konforlu bir şekilde seyahat edin. Uygun fiyatlar ve kaliteli hizmetle rezervasyon yapın.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com