TRY
Türkçe

İstanbul Seyahat Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

İstanbul Seyahat Otobüs Biletleri

Çorlu - İstanbul Otobüs Bileti
İstanbul - Şarköy Otobüs Bileti
İstanbul - Ankara Otobüs Bileti
Bursa - Çorlu Otobüs Bileti
İstanbul - Çorlu Otobüs Bileti
İstanbul - Samsun Otobüs Bileti
İstanbul - Çanakkale Otobüs Bile

İstanbul Seyahat Şirket Bilgisi

Kurucu

Abit Tırış

Kuruluş Tarihi

1940

Durak Sayısı

237

FİRMA SKORU

4,6

İstanbul Seyahat Turizm Hakkında Genel Bilgi

Güvenli, kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını ilke edinen Istanbul Seyahat firması, karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün önemli oyuncuları arasında yer almaktadır. İstanbul seyahat otobüsleri 1940 yılından bu yana hizmet kalitesini artırmaya ve filosunu genişletmeye devam etmektedir. Lüks, konforlu ve yenilikçi araç filosu ile yolcularına keyifli, güvenilir ve ergonomik bir seyahat imkanı sunmaktadır.
İstanbul Seyahat, her yolcusunu misafir olarak ağırlayarak, her geçen gün daha iyi hizmet vermeyi, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışını sürdürülebilir bir şekilde artırmayı hedeflemektedir. Mevcut otobüslere düzenli aralıklarla hizmet vermenin yanı sıra yolcularına özel seyahat sigortası da sağlamaktadır. Tabi ki rahat ve konforlu bir yolculuk için İstanbul Seyahat otobüs bileti alarak daha güvenli bir şekilde seyahatinizi gerçekleştirmeniz mümükündür.

İstanbul Seyahat Şirket Bilgisi

Kurucu

Abit Tırış

Kuruluş Tarihi

1940

Durak Sayısı

237

FİRMA SKORU

4,6

Önerilen Seyahat Yazıları

Ben Turizm
En uygun fiyatlarla Ben Turizm otobüs biletleri! Ekonomik ve konforlu seyahat etmek için hemen rezervasyon yapın, avantajlı yolculuk fırsatlarını kaçırmayın.
Selçuk Canlar Turizm
Biletiniz.com'da en ucuz Selçuk otobüs biletleri sizi bekliyor! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın. İdeal yolculuk seçenekleri burada.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com