TRY
Türkçe

Ben Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

En Ucuz Ben Turizm Otobüs Biletleri

Gaziantep - Ankara Otobüs Bileti
Ankara - Adana Otobüs Bileti
Ankara - Gaziantep Otobüs Bileti
Nizip - Ankara Otobüs Bileti
Osmaniye - İstanbul Otobüs Bileti
Gaziantep - Konya Otobüs Bileti

Ben Turizm Şirket Bilgisi

Kurucu

Halil Özkeleş

Kuruluş Tarihi

2000

Durak Sayısı

69

FİRMA SKORU

3,9

Ben Turizm Hakkında Genel Bilgi

İki kardeş tarafından çeşitli alanlarda faaliyet göstermek üzere kurulan Ben Firması, 2000 yılından bu yana rahatlık ve konfor anlayışıyla hizmet vermektedir. Güneydoğu Anadolu'nun dünyaca ünlü mutfağıyla ünlü kenti Gaziantep'ten başkent Ankara ve diğer şehirlere Ben otobüsleri ile seyahat düzenleyen şirket, yolcularına birçok ayrıcalık sunmaktadır. Özellikle konfora önem veren misafirlerin gözdesi olan 2+1 otobüsleri ile popülerlik kazanan Ben Turizm, seyahat ederken de lezzetli yemek seçenekleri sunuyor. Yolculuk sırasında cep telefonu, bilgisayar veya diğer mobil cihazlarını şarj etmek isteyen yolcular, 220 volta kadar güç kaynağı ile pilleri kısa sürede dolduran prizleri de kullanabilirler. Güneydoğu Anadolu ve diğer bölgelerin muazzam tarihi zenginliklerini görebileceğiniz kültür turları için Ben otobüs bileti ya da kiralama desteği de vermektedirler. Tarihi kalesi, renkli çarşıları, lezzetli lahmacunları, kebapları ve baklavasıyla tanınan Gaziantep gezinizde Ben Turizm'in seferlerini inceleyebilirsiniz. USB girişi de bulunan şirket koltuklarına oturduğunuz andan itibaren sıcak veya soğuk içecek servisi yolculuğun sonuna kadar devam ediyor. Böylece istediğiniz zaman servis personelinden isteyerek istediğiniz lezzetlerin tadına varabileceksiniz. Daha Fazla Vakit kaybetmeden bu güzelliklerden yararlanabilmek için Ben Turizm otobüs bileti almayı kaçırmayınız.

Ben Turizm Şirket Bilgisi

Kurucu

Halil Özkeleş

Kuruluş Tarihi

2000

Durak Sayısı

69

FİRMA SKORU

3,9

Önerilen Seyahat Yazıları

Selçuk Canlar Turizm
Biletiniz.com'da en ucuz Selçuk otobüs biletleri sizi bekliyor! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın. İdeal yolculuk seçenekleri burada.
Ses Turizm
En ucuz Ses otobüs biletleri Biletiniz.com'da! Konforlu ve bütçe dostu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Türkiye'nin dört bir yanını keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com