TRY
Türkçe

Star Batman Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

En Ucuz Star Batman Otobüs Biletleri

Nevşehir - Diyarbakır Otobüs Bileti
Batman - Diyarbakır Otobüs Bileti
Nevşehir - Kayseri Otobüs Bileti
Şanlıurfa - Adana Otobüs Bileti
Kayseri - Konya Otobüs Bileti
Antalya - Diyarbakır Otobüs Bileti

Star Batman Şirket Bilgisi

Kurucu

Celal Güney

Kuruluş Tarihi

2010

FİRMA SKORU

4,0

DURAK SAYISI

109

OTOBÜS SAYISI

31

Star Batman Turizm Hakkında Genel Bilgi

Seyahat yeniliklerinde ve ilklerde her zaman öncü olmayı hedefleyen Star Batman Firması, Türkiye'nin farklı noktalarına uçuşlarını Batman’dan yola çıkarak gerçekleştirmektedir. Çalışanlarının ve yolcularının iletişimini geliştirmek için sürekli eğitimlerine devam eden şirket, filosundaki araçları en konforlu modeller arasından seçmeye de özen gösteriyor. Misafirlerinin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman enfes hediyeler sunan Star Batman Otobüsleri, tasarımlarıyla basında sıklıkla yerini alıyor. Birçok yolcu da şirketin düzenli seferleri ile Batman, Şanlıurfa, Malatya, Balıkesir, Suruç, Ankara, Birecik, Ceyhan, Denizli, Diyarbakır ve Eskişehir gibi noktalara seyahat etmesini tercih ediyor. Ayrıca yıllar içinde ağını genişleten Star Batman Otobüs Bileti ile Bozüyük, Dinar, Bodrum, Eğirdir, Akseki, Cizre, Serik, Darende, Gazipaşa, Aydıncık ve Avanos'a seyahat edebilirsiniz. Daha Fazla zaman kaybetmeden Star Batman Bileti alarak seyahatinizi gerçekleştiriniz.

Star Batman Şirket Bilgisi

Kurucu

Celal Güney

Kuruluş Tarihi

2010

FİRMA SKORU

4,0

DURAK SAYISI

109

OTOBÜS SAYISI

31

Önerilen Seyahat Yazıları..

Selçuk Canlar Turizm
Biletiniz.com'da en ucuz Selçuk otobüs biletleri sizi bekliyor! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın. İdeal yolculuk seçenekleri burada.
Seç Turizm
En ucuz Seç otobüs biletleri Biletiniz.com'da! Konforlu ve bütçe dostu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Türkiye'nin dört bir yanını keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com