TRY
Türkçe

Seç Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

En Ucuz Seç Otobüs Biletleri

Adana - Gaziantep Otobüs Bileti
Ankara - Gaziantep Otobüs Bileti
Aksaray - Adana Otobüs Bileti
Gaziantep - Adana Otobüs Bileti
Ankara - Adana Otobüs Bileti
Adana - Ankara Otobüs Bileti
Gaziantep - Ankara Otobüs Bileti
Gaziantep - Mersin Otobüs Bileti
Mersin - Gaziantep Otobüs Bileti

Seç Turizm Şirket Bilgisi

Kurucu

Mehmet Saip Konukoğlu

Kuruluş Tarihi

1972

Durak Sayısı

59

FİRMA SKORU

4,6

Seç Turizm Hakkında Genel Bilgi

Seç Turizm Otobüsleri, şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında Türkiye'de ilk akla gelen firma olarak anılmayı amaç edinmiş ve öncü uygulamalara imza atmıştır. Bu doğrultuda, tüm dünyada uygulanan uluslararası standartların sadık bir takipçisi olan Seç Turizm Firması ile ülkemizin çeşitli il ve ilçe merkezlerine doğrudan seyahat etmek mümkündür. Araç filosunu periyodik olarak yenileyen Seç Turizm otobüslerinde, yolcularına sunduğu konforu artırmak için televizyon yayınından kulaklık ve internet bağlantısına kadar çeşitli hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca seyahatiniz sırasında şirketin hostesi tarafından sağlanan içecek servisinden de yararlanabilirsiniz. Seç Turizm Otobüs Bileti alarak, 2+1 koltuk düzenine sahip araçları da filosunda bulunduran Türkiye içerisinde Gaziantep, İzmir, Karacabey, Konya, Marmaris, Kütahya, Osmaniye, Uşak, İstanbul, Sakarya gibi birçok noktaya direkt seyahat etme imkanına sahip olabilirsiniz. Daha fazla zaman kaybetmeden Seç Turizm rezervasyon yaparak yerinizi ayırttırınız.

Seç Turizm Şirket Bilgisi

Kurucu

Mehmet Saip Konukoğlu

Kuruluş Tarihi

1972

Durak Sayısı

59

FİRMA SKORU

4,6

Önerilen Seyahat Yazıları

Star Batman Turizm
Star Batman otobüs biletleri ile Türkiye'nin dört bir yanına ekonomik ve konforlu bir şekilde seyahat edin. Uygun fiyatlar ve kaliteli hizmetle rezervasyon yapın.
Has Diyarbakır Turizm
Has Diyarbakır otobüs biletleri ile Türkiye'nin dört bir yanına uygun fiyatlarla seyahat edin. Konforlu otobüs yolculuğu için online rezervasyon yapın.
Süha Seyahat
Süha Otobüs biletleri ile Türkiye'nin dört bir yanına ekonomik ve konforlu bir şekilde seyahat edin. Uygun fiyatlar ve kaliteli hizmetle rezervasyon yapın.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com