TRY
Türkçe

Ses Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

En Ucuz Ses Otobüs Biletleri

Ankara - İstanbul Otobüs Bileti
Antalya - Ankara Otobüs Bileti
Ankara - Alanya Otobüs Bileti
İzmir - Ankara Otobüs Bileti
Ankara - Yozgat Otobüs Bileti
Bodrum - Ankara Otobüs Bileti
Yozgat - Ankara Otobüs Bileti

Ses Şirket Bilgisi

Kurucu

Mustafa Ünal, Ozan Ünal

Kuruluş Tarihi

1963

FİRMA SKORU

4,1

Ses Turizm Hakkında Genel Bilgi

Teknolojinin nimetlerinden en iyi şekilde yararlanan Ses Firması, yolcularına yolculukları boyunca sınırsız internet erişimi sağlayan otobüs firmalarından biridir. 1960 yılında Yozgat'ta faaliyete başlayan şirket, o yıllardan bu yana şehir halkına hizmet vermektedir. Yolcularının yolculuk sırasında sorun yaşamaması için her yolculuktan önce araçlarını periyodik olarak kontrol eden Ses Turizm Otobüsleri, özellikle güvenlik açısından yüksek hassasiyetle ön plana çıkıyor. Ayrıca müşterilerine bir önceki güne göre daha iyi hizmet verebilmek için sorumlu personelin eğitimleri kesintisiz olarak devam etmektedir. Ses Turizm Otobüs Bileti alarak Yozgat, İstanbul, Alanya, Kuşadası,Ankara, Bodrum, Balıkesir, Denizli, İzmir, Eskişehir, Sakarya, Uşak, Bursa, Turgutlu, Kırıkkale, Afyon, Söke, Nazilli ve Aydın gibi yerlere gitmeniz mümkündür. Bunların yanı sıra Ses Turizm otobüs bileti diye aratarak kısa süre için de yerinizi ayırttırarak daha konforlu bir süreç geçirebilirsiniz.

Ses Şirket Bilgisi

Kurucu

Mustafa Ünal, Ozan Ünal

Kuruluş Tarihi

1963

FİRMA SKORU

4,1

Önerilen Seyahat Yazıları

Seç Turizm
En ucuz Seç otobüs biletleri Biletiniz.com'da! Konforlu ve bütçe dostu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Türkiye'nin dört bir yanını keşfedin.
Has Diyarbakır Turizm
Has Diyarbakır otobüs biletleri ile Türkiye'nin dört bir yanına uygun fiyatlarla seyahat edin. Konforlu otobüs yolculuğu için online rezervasyon yapın.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com