TRY
Türkçe

Qatar Airways

Rezervasyon Sorgulama

Qatar Airways Yurtdışı Uçak Biletleri

Sharjah - İstanbul Avrupa Uçak Bileti
Abu Dabi - Doha Uçak Bileti
Kuveyt - Doha Uçak Bileti
Kuveyt - Bakü Uçak Bileti

Qatar Airways Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1993

Merkez

Doha

Destinasyon Sayısı

151

Uçak Sayısı

190

QR

Gittiği Ülke Sayısı

73

Qatar Airways Hakkında Bilgi

Doha merkezli Katar havayolu şirketidir. 1993 yılında kurulan Qatar Airways hızla büyüdü ve bugün Boeing 777s ve 787s, Airbus A380s ve A350s dahil olmak üzere 340'tan fazla uçakla dünyanın birçok noktasına uçuyor. 30.000 çalışanı ile Afrika, Orta Asya, Avrupa, Uzak Doğu, Güney Asya, Orta Doğu, Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Okyanusya'da
135 destinasyonda yolcularına hizmet vermektedir. Qatar Airways ile İstanbul'dan Dubai, Singapur, Bangkok, Doha, Bali ve Maldivler'e gibi yerlere uçabilirsiniz. Ankara'dan Qatar Airways ile Sidney, Melbourne ve Abu Dabi'ye uçmak mümkündür. Qatar airways uçak bileti alarak seyahat gerçekleştirebilirsiniz.

Qatar Airways Check-In İşlemleri

Qatar Airways Check-In İşlemleri

Qatar Airways uçuşları için online check-in Amerika Birleşik Devletleri uçuşları hariç 48 saat önce başlarken, Amerika Birleşik Devletleri uçuşları için online check-in kalkıştan 24 saat önce yapılabilmektedir. Online check-in, uçağın kalkışından 90 dakika önce askıya alınır. Sabiha Gökçen Katar Havayolunda check-in yapmak isteyen yolcular, kalkıştan 3 saat öncesine kadar kalkıştan 1 saat öncesine kadar check-in yapabilirler.

 Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

 Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

Qatar Airways uçaklarında seyahat eden First Class yolcuları 1 adet 50kg, Business yolcuları 1 adet 40kg ve Economy Class yolcuları ise 1 adet 30kg bagaj ile seyahat edebilir. Belirtilen ağırlığın aşılması durumunda ek ücret alınır. Büyük valizi olmayan ve el bagajı ile seyahat etmek isteyen First Class ve Business Class yolcuları uçağa 2 adet 15kg'lık valizle binebilirken, Economy Class yolcuları ise uçakta 17kg'lık bavul taşıma hakkına sahiptir . Çantaların maksimum boyutu 50 x 37 x 25 cm olmalıdır.

Qatar Airway bilet iptal-iade işlemleri

Qatar Airway bilet iptal-iade işlemleri

Her şirketin bilet üzerinde ve Qatar Airway bilet iptali durumunda müşteri üzerinde farklı uygulamaları bulunmaktadır. Qatar Airway Bilet değişikliklerinde olduğu gibi biletin güncel tarih ve saati, biletin iptal edilmesi durumunda belirlenecek cezayı etkileyecektir. Bilet iptali durumunda en kısa sürede harekete geçmeniz yararınıza olacaktır. Qatar Airways biletlerinin satın alınan biletin tarih ve saatine yakın yapılan iptallerinde belirlenen ceza tutarı artırılır. Yapılan iptaller için  hareket saatinden saatler önce bilet sahibinden 25$ tahsil edilecektir. Bu miktarın belirlenmesi hareket sonrası iptal talebinin süresini belirler. Farklı bir uçuş tarihi için veya farklı bir rota için bilet alırsanız, bu kesinti tutarı bilet tutarına eklenir. Şubeye gidemiyorsanız, Qatar Airways online bilet iptal işlemleri havayolunun web sitesinden kolayca yapılabilir. Online talepler için iptal ücretinde fiyat farkı yoktur. Bunun yerine firmamızla iletişime geçebilir ve işlemlerinizi en hızlı şekilde düzenleyebilirsiniz. İptal talebi yapılırsa satın alınan biletin kalkışından saatler önce belirtilen ceza, bilet sınıfına bakılmaksızın 100 $ 'dır. Biletin değiştirilmesi için, biletin iptaline ilişkin şartlar ve oranlar geçerlidir. Mevcut bir biletin kalkışından 3 saat önce veya sonra yapılan iptal taleplerine izin verilmez. Bu süre içerisinde yapılan iptal talepleri sonucunda yolcu hakları kaybedilir.

Qatar Airway Müşteri Hizmetleri ve İletişim.

Qatar Airway Müşteri Hizmetleri ve İletişim.

Yurt dışından veya Türkiye'den satın aldığınız tüm Qatar Airways biletlerinin iptal, iade ve değişiklik işlemleri için fly@safirtour.com adresine e-posta gönderebilir veya +90 212 457 02 82 numaralı telefondan bizi arayabilirsiniz. Döviz işlemlerinizi gerçekleştirmek için ofisimizde kredi kartınızla ödeme yapabilir veya döviz işlemlerinizi posta havalesi ile gerçekleştirebilirsiniz. Qatar Airway değişiklik, Qatar Airway iptal işlemleri, Qatar Airway iade ve yeni biletler ile ilgili tüm sorularınız için; Pazartesiden Cumaya 09:00 ila 18:00 arası +90 212 457 02 82 | +90 546 535 31 11'i arayıp öğrenebilirsiniz. Ayrıca diğer özel durumlar için hafta sonları ve mesai saatleri dışında da +90 546 535 31 11 numaralı telefondan bize ulaşabilir ve tüm sorularınıza cevap alabilirsiniz.

Qatar Airways Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1993

Merkez

Doha

Destinasyon Sayısı

151

Uçak Sayısı

190

QR

Gittiği Ülke Sayısı

73

Önerilen Seyahat Yazıları...

Aegean Havayolları
Yurtdışı Aegean uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ege'nin eşsiz güzelliklerine ulaşın.
Lufthansa Havayolları
Lufthansa yurtdışı uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, dünya genelindeki destinasyonlara ulaşın.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com