TRY
Türkçe

Aegean Havayolları

Rezervasyon Sorgulama

Yurtdışı Aegean Uçak Biletleri

İstanbul- Münih Uçak Bileti

Aegean Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1987

Merkez

Atina

Destinasyon Sayısı

145

Uçak Sayısı

47

Aegean Havayolları Hakkında Bilgi

Yunanistan merkezli Aegean Airlines filosu, yolcu sayısı ve uçuş sayısı bakımından en iyi Yunan havayolu olarak bilinir. 1999 yılında kurulan Aegean Airlines, aynı zamanda ilk özel havayolu unvanına da sahiptir. Jet Avro, kuruluşunun ardından ilk uçuşlarını Aegean Hava Yolları'nın bulunduğu Atina'dan RJ100 model uçağıyla Kandiye ve Selanik'e uçuşlar yapmıştır. Ardından rotasına Hanya, Rodos, Dedeağaç ve Korfu'dan noktalar ve bir Jet Avro RJ100 uçak modelini filosuna ekleyerek genişletmiştir. Aegean Hava Yolları, 16 yıllık bir çalışmanın sonucu olarak, Yunanistan'da 12 farklı havalimanından kalkan olmak üzere toplam 28 ülke ve 160'a yakın destinasyonu kapsayan bir uçuş ağına sahiptir. Dünyaca ünlü havayolu ittifaklarından Star Alliance üyelerinden olan Aegean Hava Yolları, 38 adet AIRBUS A320 model uçağa, 8 adet AIRBUS A321, 1 adet AIRBUS A319, 4 adet Dash 8-100, 10 adet Dash 8-Q400 ve 2 adet ATR filosuna sahiptir. Toplam 63 uçağın hizmet verdiği bu geniş filoda, havalimanı teknik ekibi tarafından periyodik olarak günlük bakım ve uçak onarımları yapılmaktadır. AirCaltic, Air Canada, Air Serbia, Egyptair, Brussels Airlines, Bulgaria air, Etiyopya Air, Tap Airlines, Swissair ve Türk Hava Yolları gibi havayolları ile havayolu ortaklıkları da bulunmaktadır. Daha fazla anı yaşamak için Aegean Uçak Bileti alarak konforunuzu sürdürebilirsiniz.

Aegean Airlines Check-In İşlemleri

Aegean Airlines Check-In İşlemleri

Aegean Hava Yolları ile yapacağınız seyahatlerde, havalimanında veya evinizin rahatlığında online check-in yapabilirsiniz. Online check-in son derece hızlı ve kolay bir yöntemdir, uçuş saatinizden 48 saat önce aktiftir ve online check-in süresi 30 dakika önce sona erer. Ayrıca online check-in sırasında tüm bağlantılı uçuşlarınız için check-in yapabilirsiniz. Size sunulan bir diğer check-in seçeneği de havalimanındaki self check-in kioskları veya doğrudan Aegan Airlines kontuarına gidebilirsiniz. Uçuşunuzdan 24 saat önce havaalanında check-in yapabilirsiniz, kontuardan işemlerinizi 30 dakika önce yapmalısınız. Aksi halde işlem yapamayacaksınız.

Aegean Airlines Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

Aegean Airlines Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

Aegean Hava Yolları'nda ücretsiz bagaj hakkı biletin sınıfına göre değişiklik göstermektedir. Ekonomi sınıfı yolcular için 23 kg, üst sınıf yolcular için 32 kg bagaj hakkı bulunmaktadır. Alt sınıf biletlerde bagaj hakkı verilmez. El bagajı için maksimum limit ekonomi sınıfında 8 kg, business sınıfında ise 16 kg'dır. 23 kg'a kadar ek bagaj taşımak için internet ve havalimanı kontuarında 13-75 arasında bir ücret ödemeniz gerekmektedir.  Yunanistan uçuşlarında ekstra bagaj daha ucuzdur.

Aegean Airlines Koltuk Seçimi

Aegean Airlines Koltuk Seçimi

Biletlerinizi online satın alırken koltuk rezervasyonu yaptırmayı unutmayınız. Havalimanında yerinizi bırakırsanız, seçebileceğiniz boş koltuk sayısı az olduğu için çok fazla seçeneğiniz olmayabilir. Online check-in yaptığınızda koltuk masasına bakarak da koltuğunuzu seçebilirsiniz. Acil çıkışa yakın koltuklar, koltuklar arasında daha geniş bir alana sahiptir ve bacaklar için daha fazla hareket alanı sağlar, bu yüzden en popüler koltuklardır. Acil çıkışına yakın koltuk bulduysanız eğer oraya oturup kalmamanızı tercih ederiz aksi halde bir başkası oraya oturduğunda size yer kalmayabilir.

Aegean Airlines Yiyecek Ve İçecek İkram

Aegean Airlines Yiyecek Ve İçecek İkram

Aegean Hava Yolları, uçuş sırasında kabin ekibinin güler yüzlü hizmeti ile biletin sınıfına ve mesafeye göre değişiklik göstermekle beraber, Uluslararası yolculuklarda hafif yemekler, sıcak ve soğuk içecekler ve Ege mutfağının harika lezzetleriyle sıcak yemekler sunmaktadır. Özel yemek

talepleriniz için Aegean Hava Yolları web sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Sağlık sorunları veya başka bir nedenle özel yemek taleplerinizi uçuşunuzdan 24 saat önce bildirmeniz gerekmektedir.

Aegean Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1987

Merkez

Atina

Destinasyon Sayısı

145

Uçak Sayısı

47

Önerilen Seyahat Yazıları...

Lufthansa Havayolları
Lufthansa yurtdışı uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, dünya genelindeki destinasyonlara ulaşın.
Germanwings Hava Yolları
Germanywings havayolları uçak bileti Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve geniş seyahat ağıyla seyahat etmek için hemen uçuş ara ve rezervasyon yap.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com