TRY
Türkçe

Lufthansa Havayolları

Rezervasyon Sorgulama

Lufthansa Yurtdışı Uçak Biletleri

Berlin - Münih Uçak Bileti
Berlin - Frankfurt Uçak Bileti
Münih - Ankara Uçak Bileti
Belgrad - Ankara Uçak Bileti

Lufthansa Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1926

Merkez

Frankfurt

Destinasyon Sayısı

165

Uçak Sayısı

284

Gittiği Ülke Sayısı

73

IATA Kodu

LH

Lufthansa Hakkında Bilgi

Deutsche Lufthansa AG  kısaca Lufthansa, Almanya merkezli bir şirkettir ve dünyanın en büyük ikinci havayolu şirketidir. Ayrıca Avrupa'nın en büyük havayolu şirketi olan Lufthansa 1954 yılında kurulmuştur. Ortaklarıyla birlikte dünya çapında 400'den fazla noktaya uçmaktadır. 1997'den beri Star Alliance üyesi olan Lufthansa, günde yaklaşık 1.886 uçuş gerçekleştiriyor ve yaklaşık 41.000 kişiyi istihdam ediyor. 82 ülkeye uçan Lufthansa'nın yıllık ortalama yolcu sayısı 75 milyon’dur. Aynı zamanda Swiss International Air Lines ve Austrian Airlines'ın da sahibi olan Lufthansa AG'nin ticari merkezi Almanya'nın Köln şehrinde bulunuyor. 2014 yılı Haziran ayında Antalya, Ankara, Bursa, İzmir, İstanbul, Trabzon ve en son olarak Bodrum'a uçuşlara başlayan Lufthansa, Türkiye'nin gözde yabancı havayolları arasında yer alıyor. Lufthansa ucuz uçak biletleri bulmak için lufthansa bilet satış mağzalarına bakabilir size uygun lufthansa uçak biletini alabilirsiniz. lufthansa biletlerinden avantajlı paketlerden yararlanabilirsiniz.

lufthansa check-in

Lufthansa Check-In İşlemleri

Lufthansa uçuşları için check-in yapması gereken yolcular, kalkıştan 23 saat önce online check-in yapma seçeneğine sahiptir. Fakat uçağın kalkış saatine 1 saat kala Lufthansa uçunu gerçekleştirecek yolcular online check-in yama hakları bulunmamaktadır.  Havalimanlarında kalkıştan 3 saat önce başlayan check-in işlemleri, kalkıştan 30 dakika önce tamamlanarak son 30 dk dan sonra yapılan Check-in işlemlerini gerçekleştiremezler.

Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

Lufthansa Airlines uçaklarında bagaj hakkı First Class yolcuları için 32 kg'lık 3 çanta olarak belirlenmiştir. Business yolcular için 32 kg'lık 2 çanta olarak, Premium Ekonomi yolcuları için 23 kg'lık 2 çanta ve Ekonomi yolcuları için 23 kg'lık 1 çanta ile sınırlıdır. Bagaj boyutunun maksimum büyüklüğü 158 cm olması gerekirken, belirtilen ağırlıkların aşılması durumunda yolculardan kilogram başına ücret tahsis edilir. Çocukları ile seyahat eden ebeveyinler için yolcular 23 kg ağırlığında 1 adet ekstra çanta hakkına sahiptir olduklarını belirtmek isteriz. Bir büyük çanta yerine el bagajı ile uçmak isteyen First Class ve Business Class yolcuları 2 adet çanta için bagaj taşıyabilmektedir.8 kg el bagajı, Premium Ekonomi ve Ekonomi yolcuları ise 1 adet 8 kg el bagajı alabileceklerini söyleyelim.

Lufthansa Bilet İptal-İade İşlemi

Lufthansa Bilet İptal-İade İşlemi

Teyitli bir şekilde rezervasyon yaptırdığınız uçuşun iptal edilmesi durumunda yönlendirme, faiz, iade ve ödeme haklarına sahip olursunuz. Ancak, olay, tüm makul önlemler alındığında kaçınılması mümkün olmayan olağanüstü durumlardan kaynaklanıyorsa, AB Yönetmeliği kapsamında ödeme alma hakkınız da yoktur. Bu istisnalara bakacak olursak, örneğin kötü hava koşulları, siyasi istikrarsızlık, üçüncü şahıs grevleri, güvenlik riskleri ve uçuş güvenliğinde öngörülemeyen eksiklikleri içerir. Aynı şekilde, aşağıdaki bazı durumlarda ödeme alma hakkınız da yoktur. Kalkıştan en az 14 gün önce iptalden haberdar edildiyseniz, 14 ila 7 gün içinde iptal hakkında bilgilendirildiniz. Kalkış günleriniz veya kalkış uçuşunuz, orijinal kalkış saatinden en fazla iki saat önce kalkıyor veya planlanan kalkış saatinden en fazla dört saat sonra varıyorsa, İptal kalkıştan yedi günden daha kısa bir süre önce size bildirilir. Giden uçuşunuz, orijinal kalkış saatinden en fazla bir saat önce kalkar ve/veya planlanan varış saatinden en fazla iki saat sonra gelir.

Lufthansa Müşteri Hizmetleri ve İletişim

Lufthansa Müşteri Hizmetleri ve İletişim

Lufthansa müşteri hizmetleriyle iletişim kurmak için bilet alışı bilet iptali, rezervasyon veya aklınıza takılan soruları sormak için 0850 500 0 777 numaradan ulaşabilir ve aklınıza takılan veya daha farklı işlemler ile konforlu bir şekilde bilgi bilgi alıp sorunsuz bir şekilde seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Lufthansa Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1926

Merkez

Frankfurt

Destinasyon Sayısı

165

Uçak Sayısı

284

Gittiği Ülke Sayısı

73

IATA Kodu

LH

Önerilen Seyahat Yazıları...

Royal Jordanian Havayolları
Royal Jordanian yurtdışı uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, dünya genelindeki destinasyonlara ulaşın.
Aegean Havayolları
Yurtdışı Aegean uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ege'nin eşsiz güzelliklerine ulaşın.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com