TRY
Türkçe

Efe Tur Turizm

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

En Ucuz Efe Tur Otobüs Biletleri

İzmit (Kocaeli) - İstanbul Otobüs Biletleri
Ankara - İzmit (Kocaeli) Otobüs
Bursa - İzmir Otobüs Bileti
İzmit (Kocaeli) - İzmir Otobüs Bileti
İstanbul - Bartın Otobüs Bileti
İzmit (Kocaeli) - Düzce Otobüs Bileti

Efe Tur Şirket Bilgisi

Kurucu

Mehmet Sadık Efe

Kuruluş Tarihi

1990

Durak Sayısı

157

FİRMA SKORU

4,3

Efe Tur Turizm Hakkında Genel Bilgi

1990 yılında Mehmet Sadık Efe tarafından Kocaeli'nde kurulan Efetur Firması, misyonu önce İnsan felsefesi ile yolcularına en iyi hizmeti vermeyi misyon edinmiş genç ve modern bir şirkettir. Gelişen teknolojileri takip eden ve uygulayan Efetur Otobüsleri, geçmişin değerlerini modern dünya ile birleştirmeyi hedeflemektedir. Efetur Firması, Türkiye genelinde 1.000'i aşkın eğitimli personeli ve 130 mağazasıyla sektörünün en hızlı büyüyen şirketlerinden biridir. Her yıl 7 milyonu aşkın yolcunun güvenle gideceği yere ulaşmasını sağlayarak Efetur Otobüs Bileti almak için bekleyen onlarca kişi bulmak mümkündür, her yıl gelişen modern otobüs filosu ile yolcularına en iyi hizmeti sunmayı hedefleyerek her geçen gün daha fazla hedeflerine ulaşmaktadır.

Efe Tur Şirket Bilgisi

Kurucu

Mehmet Sadık Efe

Kuruluş Tarihi

1990

Durak Sayısı

157

FİRMA SKORU

4,3

Önerilen Seyahat Yazıları

Süha Seyahat
Süha Otobüs biletleri ile Türkiye'nin dört bir yanına ekonomik ve konforlu bir şekilde seyahat edin. Uygun fiyatlar ve kaliteli hizmetle rezervasyon yapın.
Özlem Diyarbakır Turizm
Özlem Diyarbakır otobüs biletleri ile Türkiye'nin dört bir yanına güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edin. Uygun fiyatlar ve kaliteli hizmetle rezervasyon yapın.
İstanbul Seyahat Turizm
İstanbul Seyahat otobüs biletleri Biletiniz.com'da! Ucuz fiyatlarla konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın. İdeal yolculuk seçenekleri sizleri bekliyor.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com