TRY
Türkçe

Dubai Vizesi

Dubai'ye seyahat etmek, modern mimarisi, lüks otelleri, büyüleyici fuarları ve alışveriş cenneti olan bu Orta Doğu metropolünde unutulmaz bir deneyim yaşamanın kapılarını aralar. Ancak bu büyülü şehri ziyaret etmek isteyenlerin, Dubai vizesi hakkında temel bilgilere sahip olması gerekmektedir. Bu yazımızda, Dubai vizesi ile ilgili merak edilen tüm soruları cevaplamak ve başvuru sürecini anlatmak için bir rehber sunacağız. Dubai'ye vize başvurusu yapmak isteyenler için adım adım bilgileri sıkça sorulan sorular ve cevapları şeklinde daha kolay ve anlaşılır hale getireceğiz. En hızlı Dubai vizesini almak için okumaya devam edin!!

VİZE TÜRLERİ

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük kenti olan Dubai'ye gitmek için Dubai vizesi gereklidir. Öte yandan farklı vize Dubai Ticari Vize, Dubai Transit Vize ve Dubai Turistik Vize olmak üzere farklı vize türleri mevcuttur. Vize türü seyahat amacınıza bağlı olarak değişebilir.

En sık kullanılan Dubai Vize Türleri aşağı listelenmiştir:

  •  Tek girişli Dubai Vizesi (30 günlük) :
    30 güne kadar turistik amaçlı seyahatler için geçerlidir (uzatılamaz). Vizenin verildiği tarihten itibaren 60 gün geçerlidir.
  • Çok girişli Dubai Vizesi (30 günlük):
    30 gün içerisinde kısa ve çok girişli yolculuklar yapabilirsiniz.Vizenin verildiği tarihten itibaren 60 gün geçerlidir
  • Tek girişli Dubai Vizesi (60 günlük) :
    60 günlük vize tek girişlidir.Vizenin verildiği tarihten itibaren 90 gün geçerlidir.
  • Çok girişli Dubai Vizesi (60 günlük) :
    Dubai'ye ilk giriş yapıldığı gün itibari ile en çok 60 gün ülkede kalınabilir ve 60 gün içinde çoklu giriş-çıkış yapabilir.

ELEKTRONİK VİZE

Dubai vizesi almak için öncelikle online olarak ya da biletiniz.com yetkilileri aracılığı ile başvuru yapmak gereklidir.

Dubai vizesi almak için başvuruda istenen belgeler eksiksiz biçimde toplanmalıdır. Dubai vize başvurusu için gereken belirli belgelerin arasında fotoğraflı pasaportun aslı, en 6 ay geçerliliği olan pasaportun renkli fotokop hali, başvuran kişinin fotoğrafı ve vize başvuru formu bulunur. Ayrıca, güvenlik önlemleri nedenler ile, başvuran kişinin adına kayıtlı olan bir uçuş biletinin de sunulması gerekebilir. Uçuş biletiniz, sizin için en uygun vize seçeneğini seçmek için kullanılır.

Öte yandan Dubai vizesi, sıklıkla “Dubai e-vize” olarak da telaffuz edilmektedir. Dubai vizesine online başvuru şeklinde başvurulur bu yüzden elektronik vize (e-vize) olarak adlandırılabilir.

VİZE ÜCRETLERİ

Dubai vize ücreti, vize türüne ve süresine göre değişmektedir. örneğin 48 saatlik dubai vizesi ücreti daha düşük rakamlarda olabilirken, 30 Günlük – Tek Girişli olan vize ücreti ise daha yüksek rakamlarda olabilir.  Dubai vizeleri dolar üzerinden fiyatlandırıldığı için Türk Lirası bazındaki ücretler kur farklılıklarından dolayı dönemsel olarak değişkenlik gösterebilir. “Dubai vize ücreti 2023 ne kadar?” sorusuna cevaben Dubai vize ücreti 2023 verileri için en güncel ve sağlıklı bilgiyi biletiniz.com uzmanlarından alabilirsiniz.

Dubai Vize İçin Sıkça Sorulan Sorular

Önerilen Yazılar

Dubai Gezilecek Yerler Rehberi [2023]
Dubai, Orta Doğu’nun en göz alıcı, kozmopolit ve uluslararası yaşam tarzına sahip olan şehirlerinden biri olarak gösterilebilir. Petrol zenginliği ile gelen hızlı yatırımların sonucunda Dubai gezilecek yerler listesine dünyanın en ultra modern yapılarını, lüks eğlence mekanlarını ve gösterişli yerlerini eklemek mümkün. Üstelik Avrupa’daki popüler turizm beldelerinin soğuk günler yaşadığı sonbahar ve kış aylarında gezginlere sıcacık bir gezi imkanı sunması, Schengen vb vizelere nazaran çok daha kolay elde edilen Duba vize imkanları ile Türk gezginlerin özellikle Eylül-Şubat arası dönemde daha fazla rağbet gösterdikleri bir yer günümüzde Dubai şehri. Eğer siz de yakın bir dönemde bu muhteşem şehri keşfetmek istiyorsanız, sizin için hazırladığımız Dubai gezilecek yerler listesine mutlaka göz atın. Bu listede şehirde gezip görebileceğiniz en popüler 10 turistik yer hakkında çeşitli bilgi, tavsiye ve fotoğraflar bulacaksınız. Ayrıca konaklama, yeme içme, alışveriş ve ulaşım gibi konularda da çeşitli ipuçları paylaşacağız. Dubai planlarınızı hemen yapmak için pasaportunuz hazırsa size Dubai Vizesi sayfamıza bekliyoruz!
Dubai’de Nerede Kalınır?
Dubai, Orta Doğu’nun en göz alıcı, kozmopolit ve uluslararası yaşam tarzına sahip olan bir şehri olarak karşımıza çıkıyor. Petrol zenginliği ile gelen hızlı yatırımların sonucunda Dubai gezilecek yerler listesine dünyanın en ultra modern yapılarını, lüks eğlence mekanlarını ve gösterişli yerlerini eklemek mümkün. Ayrıca Avrupa’daki gözde turizm bölgelerinde iklimin değiştiği ve soğuk kış aylarına geçişin yaşandığı sonbahar ve kış dönemlerinde Dubai gezginlere ve turistlere güneşin parladığı günler sunuyor. Öte yandan Schengen, Amerika gibi ülkelere nazaran çok daha rahat sonuçlanan vize süreçleri ile Türk turistlerin de özellikle sonbahar-kış arasındaki aylarda bir tatil lokasyonu olarak fazla ilgi gösterdiği bir destinasyon artık Dubai.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com