TRY
Türkçe

Saudi Arabian Havayolları

Rezervasyon Sorgulama

Saudi Arabian Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1945

Merkez

Cidde

Destinasyon Sayısı

79

Gittiği Ülke Sayısı

36

IATA kodu

SV

Saudi Arabian Havayolları Hakkında Bilgi

1945 yılında kurulan ve Ortadoğu'nun üçüncü büyük havayolu şirketi olan Suudi Arabistan'ın bayrak taşıyıcısı olan Saudia, uzunca Suudi Arabistan Havayolları, Türkçe'de ise Suudi Arabistan Havayolları olarak telaffuz ediliyor. Havayolunun 183 uçaklık filosu, Cidde'deki Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanı'nda bulunuyor. Riyad ve Dammam'da filonun bir kısmı platformlarda hazır tutuluyor. 2016 yılından bu yana Saudi Arabian uygun fiyatlı uçak biletleri ve kendi yemek şirketi ile daha da büyüyen havayolu, dünyanın en büyük markalarından biri olmaya hazırlanıyor. Toplam 203 havayoluna sahip olan havayolu, Asya, Uzak Doğu, Türkiye, Amerika, Kanada, İskandinav ülkeleri ve Avrupa'ya tarifeli dış hat uçuşları, özellikle Hac döneminde Mekke ve Medine uçuşlarında tarifeli uçuşları ile dikkat çekiyor. Sky Team üyesi havayolu, codeshare ve aktarmalı uçuşlar için Saudi Arabian çok uygun fiyatlara uçak biletleri sunuyor. Chater (charter) dahil 183 uçağı bulunan havayolunun, business ve first class'taki lüks koltuk ve kabinleri dikkat çekiyor ve genç uçaklarıyla göz dolduruyor. 2017 yılında 35 milyon yolcuya ulaşan bu havayolunun başarısını geri dönüş oranını artırmada görüyoruz.Sizde bu anlattığımız yerlere gitmek için faydalanabileceğiniz Saudi Arabian Havayolları ile size uygun bir şekilde hareket etmek için Saudi Arabian uçak biletlerine bakarak size en uygun Saudi arabian en uygun uçak biletinden yararlanarak uçuşunuzu gerçekleştirebilmeniz oldukça mümkündür.

Saudi Arabian Havayolları Hakkında Bilgi

Saudi Arabian Havayolları Hakkında Bilgi

Saudi Arabian, değerli misafirleri için koltuk seçimi sunar ve koltukların bir kısmı, seçilen uluslararası rotalarda ve uçak rezervasyonlarında ön seçim için ve SAUDIA web sitesi üzerinden bilet düzenlenirken seçilen koltuklarda ek ücret karşılığında mevcuttur.
Saudi Arabian Havayolları tarafından gerçekleştirilen tüm uçuşlarda ön ödemeli koltuğunuzu önceden rezerve edebilirsiniz. Kalan ön ödemeli koltuklar, kalkıştan 12 saat önce ücretsiz olarak kullanılabilir.

Saudi Arabian Ekstra Koltuk Seçimi

Saudi Arabian Ekstra Koltuk Seçimi

Saudia Arabian'nın yolcularının konforu için sunduğu, Economy Class'taki koltukların büyüklüğü veya herhangi bir nedenle ek koltuk satın almanızı sağlayan ekstra koltuk hizmetidir.

Saudi Arabian Ön Ödemeli Online Fazla Bagaj Ücretleri

Saudi Arabian Ön Ödemeli Online Fazla Bagaj Ücretleri

Ek bagaj satın alınması durumunda, her bir ek bagaj için aşağıdakileri belirtenler düzenlenmektedir.
İade, yeniden düzenleme, uçuş programı değişikliği veya ekstra bagaj ücret yeniden yönlendirilmesi yoktur. Rezervasyonun kullanılmaması durumunda misafir, ek bagaj kuponunun tam değerini kaybedecektir. Bu hizmet belirli destinasyonlar ve endüstriler için mevcuttur ve operasyonel sınırlamalar nedeniyle çevrimiçi olarak önceden satın alınamayabilir. Bu durumda fazla bagaj ücretini havalimanında ödeyebilirsiniz. Lütfen değerli eşyalarınızı ve önemli evraklarınızı uçağın bagajında ​​taşınacak bagaja koymayınız.

Ödemeli Koltuk Seçim

Saudi Arabian Kadın Ön Ödemeli Koltuk Seçim Hizmeti

Bu, SAUDIA'nın seçkin müşterilerinin rezervasyon sırasında koltuklarını önceden seçerek ve ek bir ücret karşılığında bilet düzenleyerek oturma sürecini düzenlemelerine yardımcı olan bir hizmettir.

Saudi Arabian Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1945

Merkez

Cidde

Destinasyon Sayısı

79

Gittiği Ülke Sayısı

36

IATA kodu

SV

Önerilen Seyahat Yazıları...

Qatar Airways
Qatar Airways yurtdışı uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, dünya genelindeki destinasyonlara ulaşın.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com