TRY
Türkçe

Gaziantep Otobüs Bileti

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

Gaziantep Varışlı Otobüs Biletleri

İstanbul - Gaziantep Otobüs Bileti
Mersin - Gaziantep Otobüs Bileti
İzmir - Gaziantep Otobüs Bileti
Kayseri - Gaziantep Otobüs Bileti
Hatay (Antakya) - Gaziantep Otobüs Bileti

Gaziantep Hakkında Genel Bilgi

Gaziantep Terminali, 85 bin metrekarenin bir konaklama tesisi son derece gelişmiş ve modern bir terminaldir. Batı ve doğunun yollarının kesiştiği yerlerdeki Gaziantep Otobüs Terminali, hem şehir içi ulaşımı hem de gidiş geliş caddesi olarak hem şehir içi ulaşımı hem de trafikte geçen zamanlarda popülerdir. Türkiye'nin en otogarlarından biri olan Metro Turizm Ulusoy, Kamil Koç, Pamukkale gibi 30'u büyük otobüs firması olarak yolcu taşımacılığı yapmaktadır.  Gaziantep Otobüs Terminalin de ünlü seçkin eşya dükkanları, alışveriş merkezleri, dükkanlar, hediyelik eşya dükkanları, mescitler, banyolar ve hatta kuaförler yolcuların seyahatlerini tamamlayacak olanlardan oluşan güzel eşyalar bulunmaktadır. Gaziantep Otobüs Terminali İstanbul Gaziantep otobüs bileti, Ankara Gaziantep Otobüs bileti, İzmir Gaziantep otobüs bileti bulmanız oldukça kolaydır. Bunların yanı sıra Adana Gaziantep otobüs bileti, Malatya Gaziantep otobüs bileti, Şanlıurfa Gaziantep Otobüs bileti gibi komşu illere de her saat başı seferleri düzenlenmektedir. Bir semt olan Gaziantep Otobüs Terminalinden tüm şehirlerine gitmek oldukça konforlu bir şekilde gerçekleşir. Karaca Ahmet içinde bulunan Gaziantep otobüs terminali ulaşım merkezidir ve her saat ücretsiz otobüs veya minibüs seferleri ile kolayca gidebilmeniz mümkündür.

Şehir Merkezinden Gaziantep Terminal’ine Ulaşım

Şehir Merkezinden Gaziantep Terminal’ine Ulaşım

Otobüs

Karataş 1'den gelen yolcular, B38 numarayı barındıran otobüs hattı ile doğrudan Gaziantep otogarına gidebilirler. Mavi kent yönünden B75, B59 ve B46 otobüs hatlarına da binebilirsiniz. Otobüs durağına Düztepe istikametinde 24 numaralı otobüsle de ulaşabilmeniz mümkündür. Otobüslere binerken kullanılan ulaşım kartları şehir merkezindeki satış noktalarından satın alınabilmektedir.

Yolcu Servisleri  

Gaziantep Otobüs Terminaline sefer düzenleyen firmaların servisleri de terminale ulaşım için tercih edilen bir diğer seçenektir. Gaziantep şehir merkezindeki otobüs hareket noktalarını ve hareket saatlerini ilgili firmadan öğrenerek seyahat planınızı ona göre oluşturup yönlendirerek sorun yaşamadan yolcu servislerinden yaralanabilirsiniz.

Taksi 

Gaziantep Otobüs Terminali, şehir merkezi yerleşim yerlerinin çoğundan uzak sayılabilecek bir noktada bulunmaktadır. Bu nedenle taksiler terminale ulaşmak için biraz pahalı ve uğraştırıcı olabilir. Öte yandan otobüse binmek için acele etmemeniz ve ücret sıkıntınız yok ise taksi alternatifini düşünebilirsiniz. Ayrıca şehrin hemen her bölgesinde sadece birkaç dakika içinde taksi bulabilmeniz mümkündür.

Minibüs  

Otobüslere göre daha konforlu ve hızlı bir toplu taşıma seçeneği için minibüsleri tercih edebilirsiniz. Şehir merkezinden yolcu taşıyan minibüsler ile bölgenize göre 20 ila 30 dakikada Gaziantep Otobüs Terminaline ulaşabilirsiniz .

Özel Servisler 

Ticari ve ticari amaçlarla sıklıkla ziyaret edilen Gaziantep'e hizmet veren birçok özel kamu hizmeti şirketi de bulunmaktadır. Bu firmalardan ihtiyacınıza uygun bir araç kiraladığınızda bulunduğunuz yerden direkt olarak Gaziantep otobüs terminaline seyahat edebilirsiniz. Ek olarak, servisler ağır bagajı olan yolcular için son derece de konforludur.

Gaziantep Terminali’nden Şehir Merkezine Ulaşım

Gaziantep Terminali’nden Şehir Merkezine Ulaşım

Gaziantep şehrinin biraz dışında bulunan terminalden şehir merkezine ulaşmak için otobüs firmasının ücretsiz seçeneklerini de kullanabilirsiniz. Gaziantep otogarından tarihi şehrin merkezine giderken yerel otobüsler, taksiler, minibüsler ve özel servisler de yararlanılabilecek diğer seçenekler arasındadır.

Otobüs  

Gaziantep otogarından kalkan B38 otobüs hattı istikametinde Karataş 1'e ulaşabilirsiniz. Mavi kent yönüne gitmek istediğinizde B59, B75 veya B46 numaralı otobüslere de binebilirsiniz. 24 numaralı otobüsler Gaziantep terminalden Düz tepe istikametinde hareket etmektedir.

Yolcu Servisleri  

Gaziantep'ten diğer destinasyonlara uçuş düzenleyen hemen hemen tüm firmalar yolculara ücretsiz ulaşım hizmeti de sunmaktadır. Gaziantep otogarından kalkan otobüslere bindiğinizde şehrin farklı noktalarına ortalama 20 ila 30 dakikada ulaşabilirsiniz. Pratik ve hızlı bir alternatif sunan servislerin hareket saatleri, otobüs tarifelerine göre organize edilmektedir.

Taksi 

Gaziantep otogarından taksi bulmak çok kolaydır. Ayrıca terminalden taksiye binerek Bey Mahallesi gibi şehrin turistik noktalarına yaklaşık 20 dakikada ulaşabilirsiniz. Özellikle ağır bagajla seyahat eden yolcular için konfor sunan taksiler ile Gaziantep'in her noktasına transfere ihtiyaç duymadan ulaşabilmeniz mümkündür.

Minibüs

Otobüslere biraz daha hızlı ve daha uygun bir alternatif isteyen yolcular ise minibüs ile otogardan Gaziantep merkeze ulaşabilmeleri mümkündür. Gün boyu kesintisiz yolculuğuna devam eden minibüs güzergahının duraklarına ortalama 15 ila 20 dakikada ulaşmak mümkündür.

Özel Servisler  

Gaziantep'e iş veya organizasyon için gelen ziyaretçilerin sıklıkla tercih ettiği özel hizmetlerle terminalden otelinize hızlı bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Özel ulaşım araçlarının ücretleri, hizmeti kullanan yolcu sayısı ve seyahat tarihi gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilmesi mümkündür.

Önerilen Seyahat Yazıları...

Balıkesir Otobüs Bileti
Balıkesir otobüs biletleri en uygun fiyatlarla Biletiniz.com'da! Konforlu ve güvenilir seyahat için hemen rezervasyon yapın, Balıkesir'i keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com