TRY
Türkçe

Balıkesir Otobüs Bileti

Rezervasyon SorgulamaBilet İptal

Balıkesir Otobüs Biletleri

İstanbul - Balıkesir Otobüs bileti
İzmir - Balıkesir Otobüs Bileti
Ankara - Balıkesir Otobüs Bileti
Bursa - Balıkesir Otobüs Bileti
Manisa - Balıkesir Otobüs Bileti
Konya - Balıkesir Otobüs Bileti
Sakarya - Balıkesir Otobüs Bileti
İzmit - Balıkesir Otobüs Bileti

Balıkesir Hakkında Genel Bilgi

Turizm ve kültürel faaliyetleri ile tanınan Balıkesir, aynı zamanda eşsiz doğal güzelliklere ve zengin bir tarihe sahiptir. Zengin koleksiyonlara sahip müzeleri, tarihi camileri ve etkileyici mağaralarının yanı sıra Balıkesir, birbirinden güzel plajları ile de oldukça popüler bir şehirdir. Balıkesir Manastır Koyu, Bakir doğası ve tertemiz denizi ile ülkemizin özel noktalarından biridir. Adayı çevreleyen muhteşem doğal plajları ile Balıkesir'in en ilgi çekici yerlerinden biri olan Cunda Adası'nı ziyaret etmeye değerdir. Ada ayrıca muhteşem manzaralı balık restoranları ile de ünlüdür. Ünlü Taksiyarhis kilisesi de bu güzel adada bulunuyor. Balıkesir'in en ilgi çekici yerlerinden biri olan Şahinderesi kanyonu, sağlam yapısı ve güzelliği ile doğa yürüyüşlerinin gözde mekanları arasında yer almaktadır. 27 kilometre uzunluğundaki Şahinderesi Kanyonu, dünyanın her yerinden doğa sporcularını kendine çekmektedir. Şahinderesi Kanyonu'nun bilinen bir diğer özelliği de ürettiği oksijen açısından dünyanın en önemli ikinci bölgesi olmasıdır. Ayvalık tostu ve Susurluk ayranı Balıkesir'in en meşhur lezzetleri ancak bunların dışında saçaklı mantı ve Bigadiç güveci de kaçırılmaması gereken lezzetlerdendir. Balıkesir'in merkezinde yerel lezzetleri tadabileceğiniz çok sayıda iyi restoranın yanı sıra çeşitli barlar ve eğlence mekanları da bulunmaktadır. Balıkesir gibi büyük eğitim kurumları vardır. Bunlar, Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesidir ve ayrıca Kaya Tırmanışı Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşi gibi ilgi çekici organizasyonların yanı sıra son yıllarda oldukça popüler olan Balıkesir Olive Rock Festivali gibi müzik festivallerine de ev sahipliği yapmaktadır. Balıkesir merkeze sadece 15 dakikalık yürüme mesafesindeki Balıkesir Otogarı'ndan Manisa Balıkesir Otobüs Biletlerine, Çanakkale Balıkesir Otobüs Biletlerine, Kütahya Balıkesir Otobüs Biletlerine, Uşak Balıkesir Otobüslerine oldukça kolay bir şekilde size en uygun Balıkesir ucuz bilet bul diyerek Balıkesir En uygun Bileti bulabilmeniz mümkündür. Ayrıca Edremit Balıkesir Otobüs, Akçay Balıkesir Otobüslerine bakarak ilçelere de düzenli bir şekilde Balıkesir Otobüs Bileti bulunmaktadır.

Balıkesir Terminali’nden Şehir Merkezine Ulaşım

Balıkesir Terminali’nden Şehir Merkezine Ulaşım

Balıkesir Otobüs Terminali, şehrin çıkışında çevre yolu üzerinde bulunmaktadır ve yolcuların terminalden şehir merkezine ulaşabilecekleri birçok çok ulaşım aracı seçeneği bulunmaktadır.

Belediye Otobüsleri

D2 ve G2 terminal hatları 7/24 hizmet vermektedir ve terminalden yolcuların kolayca şehir merkezindeki pek çok semte ve üniversite kampüsüne kısa sürede ulaşmasını sağlamaktadır.

Yolcu Servisleri

Balıkesir Otobüs Termenalinden şehir merkezine gitmek için en çok tercih edilen ulaşım araçlarından biri olan ücretsiz yolcu servisleri, terminal çıkış kapısı önünden her yarım saatte bir hareket etmektedir. Seyahat ettiğiniz firmanın yolcu servisini de kullanarak şehrin merkezine belirli noktalarına kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Minibüsler

Balıkesir Otobüs Terminal çıkış kapısı önünde durakları bulunan minibüslerle de hem şehir merkezine hem de ilçelere kolayca gidebilmeniz mümkündür. Balıkesir Otobüs Terminal minibüsleri sabah saat 6’dan gece 12’ye kadar hizmet vermektedir.

Taksi

Taksi ile şehirde istediğiniz noktalara kısa ve rahat bir yolculukla ulaşmanız mümkündür. Hem terminal taksi durağında hem de terminal yanındaki duraklarda 24 saat taksi bulup sorunsuz bir şekilde istediğiniz yere ulaşımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Şehir Merkezinden Balıkesir Otogarı'na Ulaşım

Şehir Merkezinden Balıkesir Otogarı'na Ulaşım

Şehir merkezinin biraz dışında bulunan Balıkesir Otobüs Terminali’ne yolcuların şehir merkezinden 24 saat boyunca kolayca ulaşabilmesi için pek çok alternatif ulaşım aracı sağlanmaktadır.

Belediye Otobüsleri

7 gün 24 saat hizmet veren terminal belediye otobüs hatları olan D2 ve G1 ile hem şehir merkezinden hem de Balıkesir Üniversitesi'nden terminale kolayca ulaşabilmeniz mümkündür.

Minibüsler

Balıkesir merkezinde sabah saat 06.00’dan gece 24:00'a kadar hizmet veren minibüsler bulunmaktadır. Akşam 7’ye kadar her 15 dakika da, 7’den sonra ise her yarım saatte bir merkezi duraklardan Balıkesir Otobüs Terminale minibüs bulabilirsiniz.

Yolcu Servisleri

Şehir merkezden Balıkesir Otobüs Terminaline ulaşım için en çok tercih edilen ulaşım araçlarından biri olan ücretsiz yolcu servisleridir. Şehir merkezindeki bilet satış ofislerinin önünden hareket etmektedir. Yolcu servislerinden faydalanarak rahat ve hızlı bir yolculukla otobüsünüzün kalkış saatinden 15 dakika önce Balıkesir Otobüs Terminalde olabilirsiniz.

Taksi

24 saat açık olan Balıkesir Otobüs Terminali Taksi dışında Balıkesir merkezinde de 24 saat taksi bulabilir ve 5 dakikada Balıkesir Otobüs Terminaline ulaşabilirsiniz.

Önerilen Seyahat Yazıları...

Ankara Uçak Bileti
Ankara yurt içi uçak biletleri Biletiniz.com'da! En uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ankara'nın tarihini keşfedin.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com