TRY
Türkçe

Bodrum Uçak Bileti Ara

Rezervasyon Sorgulama

Bodrum Varışlı Yurtiçi Ucuz Uçak Biletleri

İstanbul - Bodrum Uçak Bileti
Antalya - Bodrum Uçak Bileti
Ankara - Bodrum Uçak Bileti
İzmir - Bodrum Uçak Bileti
Gaziantep - Bodrum Uçak Bileti
Hatay - Bodrum Uçak Bileti

Bodrum şehri ve Havalimanı Hakkında Genel Bilgi

Türkiye'nin en popüler turistik yerlerinden biri olan Bodrum, dünyanın en güzel plajlarından bazılarına ve antik çağlardan kalma birçok büyüleyici anıta sahip olmasıyla ünlüdür. İster mavi bayraklı plajların keyfini çıkarın, ister tarihi yerleri ziyaret edin, Bodrum'da herkes için özel bir şeyler vardır. Bodrum sokaklarında yürürken sizi Ege mimarisiyle tanıştıracak çiçeklerle bezenmiş Bodrum'un beyaz evlerini görecek ve ünlü Bodrum barlar sokağında birçok barda eğleneceksiniz. Bodrum, Bitez, Akarlar, Gümbet, Turgutreis, D-marin, Meteor Koyu gibi birbirinden güzel plajları vardır. Bitez Plaj, özellikle Bodrum yarımadasının en güzel plajı olduğu için mutlaka ziyaret etmeniz gereken bir yerdir. Bodrum merkeze 10 dakika uzaklıkta bulunan bu eşsiz plaj, yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin akınına uğramaktadır. Bitez Plajı'nın mavi bayraklı altın kumlu plajının ve masmavi sularının tadını çıkarabilirsiniz. Bodrum Yarımadası'nı çevreleyen muhteşem plajları ve koyları keşfetmenin en iyi yolu Bodrum Marina'dan tekne turlarıyla gezmeniz mümkündür. Saatlik veya günlük olarak planlanan bu geziler size bölgenin en güzel koylarında denize girme fırsatı vermektedir. Bodrum, Bodrum'u ziyaret eden herkes için bir zorunluluktur. Kale, Ege Denizi'nin muhteşem manzarasını görmek için durabileceğiniz ve kale içindeki Sualtı Arkeoloji Müzesi'nin zengin koleksiyonuna göz atabileceğiniz bir yerdir. 1406 yılında yapımına başlanan Bodrum Kalesi, tarihi atmosferini hala korumakta ve ülkemizin en güzel kalelerinden biri olarak ilgi görmektedir. Bodrum, plajları kadar antik güzellikleri ile de ünlüdür ve bunların en ünlülerinden biri de Bodrum Antik Tiyatrosu'dur. Sizi Roma döneminde unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak antik tiyatronun tribünleri pistleri çevreliyor ve iki katlı sahnesinde gösteriler devam ediyor. Dünyanın 7 Harikası arasında gösterilen Halikarnas Mozolesi'ni gezinizde mutlaka görmeniz gereken yerlerden sadece biridir. Bodrum, bugün sadece kalıntıları kalsa da 2400 yıllık bu türbe, Pers kralı Mausolos'un mezarıdır. Bodrum'un merkezinde harika Noel alışverişi yapabileceğiniz birçok güzel çarşı vardır. Bodrum'un simgesi olan yel değirmenlerinden giyime ve organik yiyeceklere kadar pek çok ürünü bu çarşılarda bulabilirsiniz. O zaman bu harika yeri görmek için yapmamız gereken hemen şuan Bodrum ucuz uçak Bileti veya Bodrum uçak bileti diye aratarak Adana Bodrum uçak bileti, Van Bodrum uçak bileti, Antalya Bodrum uçak bileti, Bodrum Van uçak bileti, Sabiha Gökçen Bodrum uçak bileti, Gaziantep Bodrum uçak bileti, Samsun Bodrum uçak bileti, İstanbul Bodrum uçak bileti, Malatya bodrum uçak bileti seçeneklerinden hangisi sizin yaşadığınız bölge ve şehre uygunsa zaman kaybetmeden yerinizi ayırtın ve Bodrum Havalimanına giderek en güzel yerleri görmek için daha fazla zaman kaybetmeyin.

Havalimanından Bodrum Şehir Merkezine Ulaşım

Havalimanından Bodrum Şehir Merkezine Ulaşım

Belediye Otobüsü

Her ne kadar Bodrum diye anılsa da Milas ilçesi sınırlarında yer alan Bodrum Havalimanının gerçek adı Milas– Bodrum Havalimanı’dır. Geçtiğimiz yıl Muğla ilinin büyükşehir belediyesi olmasıyla Milas Bodrum Havalimanı’ndan şehir merkezine karşılıklı hareket eden belediye otobüsleri hizmete girmiştir. İç hat geliş ve gidiş terminalinin çıkışında yer alan duraklardan kalkan otobüs, Muğla il merkezindeki Menteşe ilçesi ile Yatağan ve Milas ilçelerine ulaşmanızı sağlamaktadır.

Yolcu Servisleri

Milas Bodrum Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren bazı havayolu şirketlerinin yolcularına ücretsiz olarak sunduğu servis hizmetinden de yararlanmanız mümkündür. Atlas Global, Pegasus ve Onur Air şirketlerinin sunduğu bu hizmetten sadece Havalimanı ve Bodrum Otogar hattını kullananlar faydalanabilmektedir. Havaş, yolculuk saatlerini uçakların inişinin hemen ardından kalkan servislere göre ayarlamaktadır.

Taksi

Bodrum Havalimanında bulunan Bodrum Airport Taksi’nin ilçe, belde ve turistik noktalara özel olarak belirlediği fiyatları mevcuttur. Tabii ki pazarlık hakkınız burada da mevcuttur.

Araç Kiralama

Bodrum Havalimanı iç ve dış hatlar terminallerinde bulunan araç kiralama noktalarından kiralayacağınız araçları tekrar havalimanında teslim edebilir veya  aralarında Dalaman Havalimanı’nın da bulunduğu Muğla ili genelinde bulunan noktalara bırakabilme olanağınız mevcuttur.

Özel Araç

Bodrum Havalimanı çıkışında bulunan Muğla Bodrum Arası Yolu’nu (D330) kullanarak Bodrum’dan Fethiye’ye tüm Muğla ili ile Aydın ilinin Didim ve Kuşadası gibi bölgelerini de birkaç saat içinde ulaşarak gezebilirsiniz. Aracınızla yaklaşık yarım saatte Bodrum ilçe merkezine, yaklaşık 1 saatte ise Muğla il merkezine ulaşabilmeniz mümkündür.

Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com