TRY
Türkçe

Air France Havayolları

Rezervasyon Sorgulama

Air France Yurtdışı Uçak Biletleri

Londra - Paris Uçak Bileti
Paris - Madrid Uçak Bileti
Paris - Manchester Uçak Bileti

Air France Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1933

Merkez

Paris

Destinasyon Sayısı

196

Uçak Sayısı

238

Gittiği Ülke Sayısı

78

IATA Kodu

AF

Air France Hakkında Bilgi

Fransız bayrak taşıyıcısı Air France, 1933 yılında kurulmuştur. Merkezi Fransa'dadır ve Air France-KLM Group adlı bir havayolu şirketi tarafından işletilmektedir. Paris Charles de Gaulle Uluslararası Havalimanı ana havalimanıdır. 194 noktaya günde yaklaşık 1.500 uçuş gerçekleştiren Air France, dünyanın birçok noktasına uçmakta ve yaklaşık 70.000 kişiye istihdam sağlamaktadır. Air France ayrıcalığı ile İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Paris'e direkt uçabilirsiniz. Ayrıca KLM Airlines ile İstanbul'dan birçok Avrupa şehrine, Kuzey ve Güney Amerika ülkelerine direkt bağlantı ve uçuşlar da bulunuyor. Daha fazla zaman kaybetmeden Air France uçak biletlerinden yararlanmayı unutmayınız.

 Check-In İşlemleri

Air France Check-In İşlemleri

Air France ile seyahat eden yolcular için online ve havalimanı check-in işlemleri, uçağın kalkışından 30 saat önce başlamaktadır. Tüm yolcular, uçağın kalkışından 30 dakika öncesine kadar check-in işlemlerini yapabilir. Atlanta ve Detroit'e uçan uçaklarda check-in işlemi en az 24 saat önceden yapılabilmektedir. Ayrıca yolcuların uçuş saatinden en az 20 dakika önce biniş kapısında olmaları gerektiğini unutmayınız.

Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

Bagaj Hakkı ve Ücretlendirme

Yolcular Air France uçuşlarına 1 adet el bagajı ve 1 adet aksesuar çantası ile binebilirler. İki torbanın toplam ağırlığı 12 kg geçmemelidir. El bagajının boyutları 55 x 35 x 25 cm uzunluğu geçemez. Aksesuar çantasının boyutu 40 x 30 x 15 cm olmalıdır. Business ve Premiere Class yolcuları 32 kg'lık 1 çanta, Economy ve Pre Economy Class yolcuları ise 23 kg'lık 1 çanta ile seyahat edebilir. Tüm yolcuların bagaj boyutları toplamının 158 cm'yi geçmemesi zorunludur.

Koltuk Seçimi

Air France Koltuk Seçimi

Air France Check-in işlemi sırasında yolcular koltuk numarasına ek olarak ilave koltuk seçebilirler. Özel yemek menüsü veya ek bagajı olan yolcuların check-in sırasında taleplerini personele bildirmeleri gerekmektedir.

 Diz Mesafesi

Air France Diz Mesafesi

Air France'da La Premiere sınıfı, özel süit kabinleri, 2 metrelik özel yatakları, özel yemek masası ve HD dokunmatik televizyonları ile fark yaratmaya devam ediyor. Business class yolcuları, genellikle uçağın ön kısmında bulunan kaliteli deri koltuklarla seyahat edebilirler. Pre Economy sınıfındaki yolcular, çift kişilik koltuklarda ve geniş ekran video izleme sayesinde keyifli bir yolculuğun tadını çıkarabilirler . Ekonomi yolcuları standart üçlü koltukları kullanabilir.

Yiyecek, İçecek ve İkram

Air France Yiyecek, İçecek ve İkram

Air France ile seyahat etmenin bir diğer ayrıcalığı, muhteşem Fransız mutfağının en iyi tatlarının servis edilmesidir. La Premiere koltuklarda lüks bir yolculuğa çıkanlar için a la carte menüler sunuluyor. Ödüllü şefler bu ders için menülerini iki ayda bir güncellemektedirler. İş seyahatinde olanlar ise sessiz yolculuklarına bir yudum şampanya ile başlar. Sabah uçuşlarında hamur işleri, diğer zamanlarda ise Fransız mutfağının harika lezzetleri servis edilmektedir. Pre Economy sınıfında ücretsiz şampanya ve içeceklerin yanı sıra atıştırmalıklar da servis edilmektedir. Ekonomi yolcuları ise atıştırmalık ve içeceklerin tadını çıkarabilir.

Müşteri Hizmetleri ve İletişim

Air France Havayolları Müşteri Hizmetleri ve İletişim

Bunlar, Air France (Compagnie Nationale Air France) altında faaliyet gösteren Fransa'nın ulusal havayollarıdır . Air France İstanbul iletişim bilgileri aşağıda yazıldığı üzeredir.
Telefon: 212-256 43 56
Telefon: 212-254 31 96
Emirhan Caddesi No:145 A Blok Atakule Piyano:14, Dikilitaş, 80700 Beşiktaş İstanbul
Telefon: 0212.310.19.19
Faks: 0212.236.92.75
Atatürk Havalimanı:
Telefon: 0212.465. 54.91-92-93
Faks: 0212.465.54,98
web sitesi: www.airfrance.com

Air France Şirket Bilgisi

Kuruluş Yılı

1933

Merkez

Paris

Destinasyon Sayısı

196

Uçak Sayısı

238

Gittiği Ülke Sayısı

78

IATA Kodu

AF

Önerilen Seyahat Yazıları...

Aegean Havayolları
Yurtdışı Aegean uçak biletleri Biletiniz.com'da! Uygun fiyatlar ve konforlu seyahat için hemen rezervasyon yapın, Ege'nin eşsiz güzelliklerine ulaşın.
Uçak Biletiİstanbul Uçak BiletiAnkara Uçak Biletiİzmir Uçak BiletiAntalya Uçak BiletiAdana Uçak BiletiKıbrıs Uçak Bileti
Popüler Havayolları
THYPegasusSunExpressAnadoluJetGermanwingsDeltaEmirates
© 2023 tüm haklar saklıdır. Biletiniz.com